Оливс Сити Хотел представя Olive’Sea Restaurant и Лоби бар Оливс:

divaider-logo

Olive’Sea Restaurant

Един нов и различен бизнес стил – Olive’Sea Restaurant е новото поколение от а-ла-картните заведения. С капацитет от над 100 места, декориран в светли тонове в съвременен дизайн, Olive’Sea Restaurant предлага спокойна и уютна обстановка, подходящ, както за романтични или делови срещи, корпоративни събития и партита, сватби, абитуриентски балове, така също и за спокойна закуска, обяд или вечеря с приятели или бизнес партньори. В менюто са подбрани първокласни вина, напитки от световни маркови, вкусни средиземноморски ястия, салати и прекрасни десерти, гарантиращи едно уникално преживяване. Тук можете да видите нашето Ново А ла карт меню на Olive’Sea Restaurant и Нова Винена Листа.

DSC_1157

Нашите гости имат възможност да се потопят в магията на вечно зелената градина на ресторанта сред ромолящата вода на малкия й фонтан. Терасата е подходящото място за градински партита или коктейли и заедно с ресторанта предлага капацитет до 200 души.

А за Вашият Сватбен ден Olive’Sea Restaurant Ви предлага:

Сватба Бизнес хотел

В уютната атмосфера на Olive’Sea Restaurant , ще се насладите на качествените питиета и вкусни деликатеси, поднесени с усмивка и лично внимание от нашите сервитьори!

Телефон за връзка с ресторанта: +359 882 444 140

Телефон за връзка с управителя: +359 882 444 137

Лоби бар Оливс

DSC_1073

Лоби бар Оливс е точното място за почивка след натоварения ден, където можете да се отпуснете в компанията на приятел с любимата напитка или да проведете успешна бизнес среща. Независимо дали сте с бизнес партньори, приятели или просто си почивате, ще бъдете професионално обслужени от нашият любезен персонал.

РЕЗЕРВАЦИЯ → ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА →