Малки бизнес събития – корпоративна и фирмена среща

Има важни събития в годишното планиране на една компания, които се планират отрано. Някои от тези събития са: участие в годишни браншови конференции, панаири или изложения, фирмени партита за Коледа или рождения ден на фирмата и ежегодни фирмени срещи на изпълнителната власт.
Срещата на акционерите на компанията когато се има в предвид корпоративна среща или главните ръководители на дадената фирма, когато се говори за събиране на едно място на висшия мениджмънт предполагат сериозна подготовка. Събития като срещите на ръководството обикновено предполагат малко на брой хора, но с определени изисквания произхождащи от техния начин на живот.
Корпоративните и фирмени срещи трябва да се провеждат на удобно за всички гости място, което обаче да разполага с ресурса да покрие претенциите за определено ниво на комфорт и стил.
Настаняване на гостите на фирмени и корпоративни срещи
Ръководителите на една компания винаги имат изисквания към мястото на провеждане на бизнес срещи с останалата част от управленския персонал. Бизнес хотелът има излъчването за стил и изисканост, което е важно от страната на насочване на вниманието към чисто икономическите и технически параметри на събитието. Стилът в обзавеждането на бизнес хотела: максимално естествена светлина в конферентните зали, светли тонове на обзавеждането, луксозни комфортни мебели, пастелни цветове, които не се натрапват, изчистен дизайн и цялостна архитектура на сградата отвън и отвътре. Тези предпоставки са само част от търсените удобства от посетителите.
Стаите и апартаментите в бизнес хотела са декорирани и стилизирани така, че посетителят да бъде свободен да работи и да почива, без да търси нещо допълнително. Ръчното управление на светлината и отоплението не е за пренебрегване – така гостът постига уюта, от който има нужда. Ако помещенията за настаняване на гостите предлагат и тераса, това е допълнително конкурентно предимство на хотела. Клиентът може да се отпусне и да се порадва на чист въздух.
Изисквания на срещата
Корпоративните и фирмени срещи са място на обмен на опит между висшите мениджъри на компанията. Сред важните изисквания на такова събитие и конфиденциалността на информацията и по – задушевната атмосфера. На подобни сбирки често се обсъждат планове и стратегии за развитие. Това предполага представянето на тясно специализирани данни, до които могат да имат достъп само определени членове на компанията. В този случай бизнес хотелът предлага малка конфернентна зала, която е оборудвана според изискванията на гостите, но същевременно е закътана, уютна, отделена и обособена за бизнес разговори, без намесата на нежелани хора.
Бизнес хотелът може да обезпечи необходимостта от разпечатване на документи, подреждане на местата на всеки от гостите, предварително сервиране на топли напитки, вода, леки закуски. Служителите на бизнес хотела са добре подготвени за посрещането на всички тези нужди. Необходимо е само да бъдат планирани и уточнени, за да няма прекъсвания на срещата.
Удобството от наличието на ресторант дава допълнително предимство. Лесно може да се поръча вечеря или да се резервира маса, с което фирмената среща да се превърне в сплотяване на висшия мениджмънт и приятно откъсване от строгите задължения.
СПА и бизнес
Няма по – приятно място за релакс от луксозен СПА център изпълнен с приятни наслади. Потапяне в горещото джакузи, няколко приятни дължини в басейна, релаксиращ или арома масаж. Всяка една от тези дребни на първо гледане глезотийки има огромно влияние и роля при воденето на бизнес. Ето защо уважаващите клиентите си бизнес хотели предлагат луксозни СПА центрове, в които гостите да се почувстват като истински крале. А всеки бизнес човек знае, че често тоталния релакс е ключът към верните бизнес решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *