Бизнес хотелът – отправна точка за туристически обиколки

Бизнес пътуването обикновено е свързано с изпълнение на конкретни служебни задължения – посещение на форум, срещи, договаряне на нови партньорства. При делова работа настаняването задължително е в бизнес хотел поради естеството на предлаганите конкретни удобства за посетителите. Но този тип места за настаняване предлага и много повече – отлична изходна точка за посещение на различни туристически дестинации. София е град, който предлага разнообразие от места за посещение. Също така в столицата лесно се намират и бизнес хотели, но поради факта, че центъра е изключително шумен е добре мястото за почивка да бъде извън него.
Защо настаняване в бизнес хотел при обиколка на София?
Много от местата, които туристите задължително трябва да посетят като катедралния храм Света Неделя, Ларгото, старите римски останки от Сердика, статуята на Света София – покровителката на града, Руската църква се намират в централната част на града. Но наред с многото туристически атракции центъра е изключително замърсен и шумен. Избирайки бизнес хотел в по – отдалечените части на София като например Студентски град, посетителят си гарантира спокоен релакс. Туристи, които идват сами и не са съвсем наясно за различните маршрути и места за посещение могат да се обърнат към бизнес хотела, който да им осигури обиколка. Сити туровете се извършват на разбирам за гостите език от квалифицирани гидове, които няма да пропуснат нито една интересна сграда или паметник. Използвайки тази услуга на бизнес хотела, гостите няма да се объркат или да срещнат неприятни моменти при своето посещение.
Посещение на забележителности извън София от изходна точка бизнес хотел
Освен в сърцето на столицата, много от интересните събития и места се намират и извън града. При желание от страна на гостите да извършат такова пътуване бизнес хотелът може да съдейства. Този тип хотели предлагат възможност за наем на автомобил, с който да се достигне до желаната дестинация. В околностите на София множество туристи се радват на Панчаревското езеро, на което през лятото има възможност за ползване на различни атракциони като каране на водни колела и лодки. Боянската църква, Драгалевският манастир, разходки до Витоша са само част от другите извънградски забележителности, които привличат много туристи. Достъпът до тях е възможен с автомобил. В по – отдалечените места около града има различни паркове, до които също може да се пристигне както с автомобил, така и с обществен транспорт.
Бизнес хотелите в столицата многократно доказват, че следват една модерна формула на развитие като предлагат далеч не само ограничените услуги за бизнеса. Те се стараят да предлагат на своите клиенти различни възможности за отдих и почивка, разширявайки своята аудитория и достигайки до хора, които искат да имат гарантирано качествено обслужване при своя престой в града, без компромис с качеството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *