Бизнес хотел – семейно приключение

Оливс - хотел в студентски град София

Бизнес туристите са голяма платежоспособна група пътуващи хора. Те търсят не само лукс, но и удобство, комфорт, офис далеч от офиса. Хората, свързани с пътувания по света често съчетават служебните ангажименти с личните. Когато хора от бизнес групата избират бизнес хотел за настаняване на себе си и своето семейство, те имат определени очаквания. Как да се превърне бизнес хотелът в семейно приключение? Лесно – като се осигурят основите за настаняване и весело преживяване на всички членове от семейството.
Настаняването – луксозни стаи и апартаменти
Бизнес клиентът води със себе си и своето семейство? Той със сигурност ще има нужда от по – голямо помещение за настаняване на всички. Бизнес хотелите предлагат различни по размер и обзавеждане луксозни помещения за нощувка. Наличието на обзавеждане от типа на кухненски бокс добавят стойност към избора на конкретен хотел. Бизнес турист с деца определено ще се нуждае от място за приготвяне на храна за тях. Ако пък семейството планира по – продължителен престой в дадения град, наемът на луксозен апартамент в бизнес хотел може да излезе далеч по – нискобюджетно и достъпно, отколкото наемът на жилище.
Забавления за всички
Леснотата на достъпа, комфорта и удобствата са отлична предпоставка за настаняване всички членове от семейството на бизнес туриста. Докато той изпълнява своите задължения, придружаващите го деца и/или съпруга могат да потърсят развлечения в града. Персоналът на бизнес хотела говори няколко езика, което поощрява комуникацията с посетители от чужбина. Гостите на София лесно могат да получат интересна и полезна информация за прекарване на свободното време. Запазването на добрия имидж е един от факторите, които карат повечето бизнес хотели да предлагат повикване на такси от проверена компания, с която имат договор. Така се избягват негативните финансови злоупотреби с чужди туристи.
Служителите в бизнес хотелите лесно могат да предложат посещение на дадени туристически обекти в столицата, да дадат подробна информация как се стига до там, какво със сигурност трябва да бъде видяно и посетено, кои храни от местната кухня да се опитат, къде могат да се забавляват както възрастни, така и деца. Ако гостите искат да се разходят може да им се предложи маршрут до някои от големите паркове в града.
Повечето бизнес хотели предлагат организирано посещение с гид на най – интересните забележителности в София. По този начин гостите ще получат едновременно отлично обслужване на разбираем за тях език, спокойствие в непознатия град – гидовете се грижат да поддържат групата цяла, безопасност – водачите на градските турове знаят къде се предлага качествена храна и напитки, с които няма да навредят на гостите.
Продължителният престой в град като София може да се превърне в приятно преживяване за семейството. Свикването с дадена обстановка, запознаването с нови хора, намирането на места, които са приятни за оползотворяване на свободното време – винаги може да се разчита на персонала на хотела да помогне за намирането им.
СПА забавление
Луксозният СПА центъра на хотела е превъзходно решение за забава и релакс на всички. Плувен басейн, в който да поиграят децата, фитнес, в който да спортуват възрастните – изразходване на излишните калории и поддържане на формата.
В някои бизнес хотели се предлагат регулярно провеждащи се групи по аеробика, водна аеробика, йога или друг спорт. Включването на гостите в подобни занимания подобрява комуникацията и запознава посетителите с местните традиции. Разчупването на бариерите между културите в неформална обстановка улеснява комуникацията между хората и стимулира общуването.
За гостите свикнали с глезотийки като сауна и масаж – СПА центърът предлага приятна гама от релаксиращи процедури като класически, спортен или арома масаж, а защо не и рефлексология.
Приятните допълнения към хубавата почивка
Не само местоположението и добрата обстановка са важни за приятното преживяване. Престоят на семейства с деца изисква пране на дрехи и гладене на костюми. Тук отново се намесва персонала на бизнес хотела – на повечето места се предлага дори химическо чистене на дрехите.
Разнообразието от сателитни канали и модерни телевизори спомага за приятния престой. Децата няма да изпуснат своите любими телевизионни сериали и предавания, а възрастните ще са винаги информирани за случващото се в родната страна.
Бизнес хотелът не е място само за бизнес, а прекрасна дестинация за настаняване на цялото семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *