Бизнес хотели в София

Посрещането на делови гости в София е едно истинско предизвикателство за всяка компания. Освен съставянето на подробна, отлично разработена програма за госта е необходимо той да бъде настанен в достатъчно добър хотел, така че да изпитват усещане, все едно се намират в собствения си дом.
Столицата е място, изпълнено с толкова много места за настаняване, че наистина е доста трудно да се вземе решение къде точно да бъде ситуиран гостът. Първото нещо, което е добре за попадне във фокуса на вниманието е категоризацията на хотела. Доброто впечатление от обслужването, местоположението и комфорта в хотела са сред позивите, които определено ще донесат удоволствие на всеки гости.
София е град изпълнен с множество хотели – от всякакъв клас и местоположение. Специализираните бизнес хотели са сред малкото места, насочени директно към класа на бизнес потребителите. Всеки бизнес хотел притежава минимална категория четири звезди, преди да придобие по – тясно специализираната си такава. Необходимостта да се покрият изискванията за категория четири звезди гарантират наличието на определен набор от удобства, които са описани в наредбите за категоризация. В зависимост от мястото, на което са разположени бизнес хотелите имат своите предимства.
Бизнес хотел в централната част на София
Централната част на София е изключително удобна, изхождайки от близостта със сградите на основните държавни институции, възможността за придвижване без ползване на градски транспорт, наличието на множество спирки на градския транспорт и лесното придвижване до всяка друга точка на града. В централната градска част има множество исторически и архитектурни забележителности, които туристите могат да разгледат. От друга страна четири звездните хотели в центъра са ощетени от красива гледка, тишина, възможност за спокойно разпускане на терасата.
Централната част на града е добър избор, когато бизнес посещението е свързано с провеждане на среща с повече хора, бизнес презентация или подобно събитие. Четири звезден хотел в центъра е удобен при срещи с медиите, защото една голяма част от медиите са ситуирани именно там.
Бизнес хотел в периферната част на София
Районите, попадащи под названието „широк център“ са разположени в квартали, добре обезпечени откъм градски транспорт, в близост до основните булеварди и с повече места за паркиране. По – отдалечените от центъра квартали се развиват много бързо в последните години. Предпочитанията на бизнес туристите към спокойствие и тишина предполагат именно развитието на по – крайните квартали. Дестинации като районите в подножието на Витоша се превръщат в привлекателно място за бизнес туризъм и построяване на четири звездни бизнес хотели. Квартали като Студентски град и Младост, които в момента се развиват усилено покрай строежа на новите метростанции и по – бързото свързване със сърцето на града. Четири звездните бизнес хотели, разположени в кварталите по – далеч от центъра на града предлагат по – приятна обстановка за релаксация, повече места за паркиране и по – спокойна атмосфера. Сравнително голяма част от тях предлагат приятни и добре оборудвани СПА центрове, а терасите с гледка към Витоша са перфектното място за отпускане след напрегнат ден. За сметка на по – далечното си разположение спрямо центъра на София, бизнес хотелите разположени в по – крайните квартали са танспортно обезпечени, предлагат посрещане на гостите директно на летище София и повикване на такси или наем на автомобил. Така гостите се чувстват приятно обезпечени откъм транспорт, но пък доволни от тихата заобикаляща ги атмосфера.
Кой бизнес хотел е по – добър за настаняване в центъра или в периферията на София
Изборът на бизнес хотел в София е сравнително труден, но при резервацията на такъв за гости от чужбина е добре мястото за настаняване да бъде достатъчно луксозно. Четири звездният бизнес хотел е точното място за отсядане, защото луксът и удобството са гарантирани, а съотношението цена – качество е повече от задоволителна. Когато става дума за дейности, които изискват посещение на държавни институции може да се заложи на настаняване в централната част. Но, ако е важно гостът да се чувства удобно, комфортно и спокойно бизнес хотелът в периферната част на града е по – доброто решени. Четири звездните бизнес хотели в подножието на Витоша са отлично място за настаняване на гости, от които се очаква постигане на дадени резултати – например при преговори. Добрата обстановка е важна за бизнеса, а именно луксозните бизнес хотели предразполагат към ползотворни преговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *