Бизнес хотел и международни събития

малка конферентна зала за бизнес мероприятия

Предстоящото председателство на Европейският съюз е сериозно предизвикателство не само за страната, но и за София като домакин на събитието. Множеството очаквани гости, които ще посетят столицата изискват и съответното настаняване на високо ниво. Бизнес хотелът е място, което отговаря на тези очаквания и предлага съответното настаняване. Изборът на точното местоположение зависи от голям брой критерии, като един от водещите е локацията.
НДК – център на предстоящите събития
Националният дворец на културата ще бъде мястото, на което ще се провеждат основните събития по време на председателството. Така тази локация се очертава като ключова при подборът на хотели за настаняване на гостите. Удобният транспорт до там и лесното придвижване с автомобил или такси също са важни за комфорта на делегатите. За да се избегне градския шум, може да се заложи на бизнес хотел, който да бъде с локация с лесен достъп до НДК и същевременно извън центъра на града.
Охрана и сигурност в бизнес хотел
Сред важните моменти при подбора на хотел за настаняване на делегати неизбежно е сигурността на присъстващите. Охранителните мерки, които се вземат предварително важат не само за мястото на провеждане на събитията, но и за локациите, на които ще бъдат настанени участниците. Денонощно видео наблюдение, електронни заключващи системи на всички помещения, самостоятелен сейф във всяка стая са само част от мерките за сигурност, които се предлагат в повечето бизнес хотели. Гостите се чувстват сигурни за себе си и вещите си, и могат да се концентрират само върху своята работа. За по – голямо удобство на посетителите, повечето бизнес хотели работят само с доказани такси компании, които гарантират за своите услуги с име и бранд, градени години наред. Още една допълнителна гаранция, че гостите няма да бъдат излъгани от некоректни превозвачи.
Избор на стаи за настаняване на делегати в бизнес хотел
Различни по големина и разпределение стаи, дават на делегатите възможност сами да подберат своето най – удобно място за престой. Във всеки бизнес хотел се предлагат различни ценови оферти за по – дълъг престой на гости. Тази възможност допълнително улеснява настаняването на делегати, които ще останат за по – дълго време в столицата поради своята делова заетост. Кътовете за работа, които са обособени за гостите във всяка стая и апартамент в бизнес хотел спомагат за комфортния престой на посетителите и предоставят възможността за работа, подобно на собствения офис.
Допълнителни услуги
Всеки делегат, избрал бизнес хотел има на разположение копирни услуги, възможност да изпраща и получава писма и пратки, приемане на телефонни обаждания. По този начин дори да са извън хотела, гостите имат гаранция, че няма да пропуснат нищо важно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *