Бизнес хотел с конферентни зали в София

конферентна зала в бизнес хотел с конферентни зали в София

Бизнесът знае, че един от факторите за успех е комфортната работна среда. Изборът на подходящо място за провеждане на делови срещи и преговори е важен и стратегически. В столицата има голямо разнообразие от хотели. Бизнес хотелите с конферентни зали, луксозна обстановка, релакс зона и ресторант с вкусни ястия имат множество предимства, с които привличат своите  гости.

На първо място не случайно в наименованието на този тип места за настаняване присъства думата „бизнес“. Те са специализирани в задоволяване на нуждите на една конкретна категория туристи – делови и бизнес. Целта на пътуването на тези хора обикновено е работна среща или друго мероприятие с делови характер. Един бизнес хотел с конферентни зали в София, фокусиран върху деловия турист, се стреми да предложи максимум комфорт, качество на обслужване и множество допълнителни удобства и екстри.

Конферентна зона

Конферентната зона  е най-често  използваната зона за мероприятия от всякакъв характер. Бизнес хотелите в София предлагат конферентен блок от няколко зали с различна големина и функционалност. Подборът на правилната за случая зала зависи от естеството и тематиката на срещата, както и от обема присъстващи.

За мероприятия с обем до 10-15 човека, се залага на малко помещение с разположение на местата тип кръгла маса. Обикновено тези срещи са на партньори или за преговори. Разположението около една кръгла маса поставя събеседниците така, че те да имат пряк контакт с всички участници и да са равнопоставени. Това е заложено и в деловите порядки като основен пункт за водене на преговори.

За всички събития, изискващи по-голям капацитет на помещението, може да се използват два варианта разположения на местата. За семинари, лекции, обучения и тийм билдинги най-подходяща е подребда класна стая. Пред всеки има и маса с принадлежности за водене на записки.

Големите отворени или затворени събития предполагат максимално оползотворяване на помещението и поместване на по-голям обем седящи места. Затова се използва театрално или амфитеатрално разположение.

Удобства и екстри

Един бизнес хотел с конферентни зали в София отлично познава нуждите на деловите гости и организаторите на мероприятия. Всички удобства и допълнителни екстри покриват разнообразни нужди от делови и ежедневен характер на гостите.

Конферентните зали са абсолютно обзаведени с модерна аудио и визуална техника, озвучителни системи, бърз безжичен интернет и – разбира се – добра климатизация и осветление. Помислено е за обособяване на специални зони за кафе паузи, както и чекиране, ако събитието има лимитиран достъп.

Бизнес туристите често се възползват от всички зони на бизнес хотела. Практика, особено когато са гости на далечна за тях дестинация или събитието продължава няколко дни. Използването на екстри като събуждане по телефона, химическо чистене, рум сървиз, рент-а-кар, е задължителна част от живота на деловия бизнес турист.

Бизнес хотелите с конферентни зали в София имат в портфолиото си от услуги и голямо разнообразие на СПА и уелнес  процедури, фитнес и спортна зала. За възстановяване и отърсване от работния стрес или за да не пропускат гостите своите спортни и фитнес занимания, дори по време на пътуване.

Едно място с много възможности, пресечната точка на бизнесите  –  така бихме описали накратко един бизнес хотел с конферентни зали в София.