Бизнес хотел 4 звезди в Студентски град

Olives хотел в София

В търсене на добър хотел 4 звезди за бизнес визита

Визитите по бизнес винаги са свързани на първо място с дълъг списък от задължения, които трябва да се свършат. Едва след това идва ред на евентуално свободното време за пазаруване на сувенири или обиколка на интересни места. Най – посещаваният град в България с цел бизнес пътуване логично е столицата, защото голяма част от компаниите, работещи на пазара имат офиси именно в София.

Дестинация София. Бизнес хотел 4 звезди в столицата

Бизнес целите при посещение на столицата са много. В София се провеждат множество бизнес форуми, срещи на различни бизнес сектори, семинари по европейски програми, ежегодни панаири и изложения с дългогодишна история. Бизнес хотелите в столицата са доста, имайки в предвид честите организирани мероприятия и непрекъснато растящата нужда от качествено обслужване на чуждестранни гости, свикнали на определен стандарт на обслужване. Именно този сегмент туристи са сред най – верните посетители на бизнес хотелите. Макар местата за настаняване в столицата да изобилстват и да са достатъчно много, важно е да се подбере именно онова, което може да предостави желания комфорт и уют. Бизнес хотелите в София са ситуирани в различни части на града, като една от новите дестинации се очертава да бъдат кварталите в подножието на планината Витоша. Един от тези квартали, които преживяват огромно развитие в последните години е именно Студентски град.
Направление Студентски град – място за бизнес с много млади хора
Градът на студентите е сред най – динамично развиващите се райони на столицата. Той отдавна не е само място с общежития за студенти. В последните години там са построени множество частни жилищни сгради. Бизнес хотелите в района отдавна са намерили своите потребители сред младите хора, които живеят и се обучават там. Още повече, че повечето бизнес хотели в Студентски град работят с разделяне на предлаганите услуги. Те предлагат възможността за самостоятелно ползване на различни части от хотела като например спорт в спортния център, карти в за посещение на басейн, фитнес и други.
Сред другите предимства за ситуирането на бизнес хотел в Студентски град е възможността да се осигури работа на млади хора с добро образование. Те много по – лесно се реализират, когато имат опит зад гърба си. В бизнес хотелите се предлагат преводачески услуги, като именно млади и ерудирани преводачи могат да бъдат наети на работа.
Студентски град е отлично свързан с централната част на града, летището, близо е до международният изложбен център Интер Експо. В Интер Експо център се състоят една немалка част от интересните и важни браншови събития.
Бизнес хотелът в Студентски град има още едно приятно предимство – районът се намира в подножието на очарователната планина Витоша – един от символите на София. Развитието точно на тази част от града през последното десетилетие се доказва и от наличието на няколко големи бизнес хотела, бизнес центрове и разширението на метрото в тази посока.
Студентите са изключително ценен ресурс за бизнес хотелите, защото в тяхно лице винаги се откриват добри служители, които се стремят към натрупване на опит и нови знания. Студентски град предлага множество възможности за среща на бизнеса с младите хора, които в момента се обучават и подготвят да бъдат новите лидери.
Красотата и спокойствието на планината
Бизнес хотелите в Студентски град предлагат една безценна релаксираща гледка – тази към красивата планина Витоша. Районът е отлична отправна точка за организиране на излети, походи и разходки по обособените туристически маршрути в планината. Изключително достъпната и вдъхновяваща Витоша е перфектно място за организирането на тийм билдинги, за които може да помогнат и служителите на бизнес хотела – както с идеи, така и с организацията. Разнообразните варианти за почивка във Витоша като пикници, разходки, изкачване на Черни връх могат да се превърнат в невероятно приключение за организирани групи.
Гледката на прекрасната природа вдъхновява нови идеи и спомага особено много за релаксацията и отпускането след напрегнатия ден. Чистият въздух идващ от вековните гори действа изключително ободряващо и освежаващо.
Студентски град се налага все повече като новата бизнес дестинация на София. Именно за това бизнес хотелите в Студентски град отдавна са наложили своите имена като изключително удобно място както за комфортно настаняване по време на командировка, така и като приятна дестинация за релакс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *