Бизнес хотел Olives City Hotel официално с категоризация 4 звезди

4 звезден хотел в София - Оливс Сити хотел

Да си с още една крачка напред и да затвърдиш своето присъствие на пазара! Оливс Сити Хотел има удоволствието да съобщи на всички свои клиенти, че вече официално притежава категория „Четири звезди“. Бизнес хотелът е категоризиран официално от Министерство на туризма с удостоверение №РК-19-9945.
Битката за доказване като точното място за бизнес в София продължава! Уверете се сами в мнението на нашите посетители до сега – имаме отлични оценки в най – известните световни сайтове за туризъм www.booking.com и www.tripadvisor.com
Какви са предимствата на бизнес хотел Оливс Сити Хотел?
Отлично изграден и оборудван конферентен блок, разполагащ с модерна аудио – визуална и презентационна техника. Пет конферентни зали с различен капацитет и варианти за подреждане на местата. Обслужване, което покрива изискванията на по – високите класове хотели.
Стаи и апартаменти с комфортно обзавеждане, покриващи всички най – модерни изисквания за пространство, достъп до дневна светлина, индивидуално регулиране на топлината, обособени места за работа.
Луксозен СПА център предлагащ редица приятни преживявания – басейн, сауна, парна баня, джакузи, зала за масажи.
Средиземноморски ресторант с богато меню, винена листа и подбрани напитки, а – ла – карт вечеря. Лоби бар с комфортна атмосфера за разпускане след дългия ден.
Офис далеч от офиса – безжичен високоскоростен интернет, копирни услуги, ползване на факс апарат, принтиране, сканиране, преводачески услуги, пощенски и куриерски услуги.
В услуга на гостите – посрещане на летище София, повикване на такси, разходка с квалифициран гид в града.
Може да изброяваме и още, но елате и вижте сами!
Оливс Сити Хотел посреща индивидуално нуждите на всеки от своите гости, предлага компактни пакети съобразени с търсенията на клиентите си и отговаря на всички претенции на посетителите. Макар вече да имаме цели четири звезди в своята корона не спираме да работим за подобряване на обслужването на клиентите си, включваме нови услуги в нашето портфолио, повишаваме качеството на предлаганите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *