Зоните в един бизнес хотел

рецепция на бизнес хотел Оливс

Кои са зоните в бизнес хотела? Сигурни сме, че не можете да отговорите веднага. Нека ви разкажем накратко  за разнообразието от възможности, които предлага бизнес хотел в София.

Конферентна зона

Ще започнем от може би най-известната на всички, а именно конферентната зона. Още от самото наименование на този тип хотели става ясно, че имат фокус върху бизнес туризма.

Деловите мероприятия се провеждат в конферентния блок на бизнес хотела. От големи мероприятия като симпозиуми и семинари, през тийм билдинги и обучения, до търговски преговори и партньорски срещи.

Предимство е, че на разположение са няколко типа зали, които се различават по обем и функционалност, но покриват целия спектър от възможни събития. Модерното аудио-визуално оборудване и стабилна интернет връзка допълват комфортния и стилен интериор.

Зона за хранене

Няма как да пропуснем да споменем любимата зона на всички гурмани и любители на вкусните ястия и изискани питиета. Ресторантът в бизнес хотела е винаги на много високо ниво.

Квалифицирани майстор готвачи се грижат за изисканите блюда с привкус от различни култури и националности. Специални селекции вина са елегантно допълнение към обяда или вечерята. Лоби барът ви очаква, ако искате да се насладите на специален коктейл или силно питие след дългия работен ден.

СПА и релакс зона

Няма как да пропуснем да спрем погледа си върху най-страхотното предимство на един бизнес хотел в София – Спа и уелнес зоната.

Какъв по-добър завършек на натоварения делови ден от презареждащи спа процедури или лежерен релакс в джакузито?! Голямо разнообразие от водни процедури, масажи и терапии очакват всички гости.

За тези, които презареждат с натоварваща тренировка във фитнеса също е помислено. Напълно оборудвана функционална зала е в готовност за кардио или силови тренировки.

Хотелска зона

Може да смятате, че няма нужда да я споменаваме, но ние сме на друго мнение. Бизнес хотелът предлага изключителен комфорт във всичките си помещения. Гостите, пътуващи с цел работа, често са на път и отсъстват от дома. Уютът и удобството са важни за добрия сън и бързо възстановяване след изморителните работни дни.

Допълнително е помислено за обособяване на специални работни кътчета в рамките на апартаментите. Места, на които деловият турист ще може усамотено и необезпокоявано да довърши своите работни ангажименти.