Интериор и дизайн в четиризвезден хотел в София

Дизайн

Интериорът и общото архитектурно или дизайнерско решение са комбинация от добре подбрани цветови гами, материали и материи. Те създават една цялостна елегантна визия със специфична за обекта атмосфера, която се предава и с детайлите. Всяка зона, макар и с различно функционално предназначение, много грациозно се обвързва с останалите  и така се създава единен имидж на четиризвездния хотел. Потопени в атмосферата, тази плавна и неусетна транзакция между различните части на хотела, ще ви накара да почувствате уюта и стилното удобство.

Всеки четиризвезден хотел в София залага на своя елегантен интериор и високо качество на обслужване. Разбира се тук дизайнерските интерпретации на елегантност, стил, висок стандарт, качество и уют варират. Вариативността може да има различни измерения. Като се започне от използваните цветови гами и се стигне до дребните интериорни детайли, които пресъздават усещането за специалност и значимост на всеки гост.

Обзавеждане

Що се отнася до разположението на мебели, тук разбира се дизайнерът има повече място за експериментиране. Това е така, защото помещенията в един четириздезден хотел в София обикновено са просторни и многофункционални. Обзавеждането в хотел от такъв ранг също е на много високо ниво, за да отговори на очакванията на посетителите. Преобладават естествени материи и материали като масивно дърво и мрамор.  Последните тенденции наблягат на стилово преплитане и комбинации. Особено популярен е опростеният дизайн, наподобяващ усещането за уютен дом. Техниката и технологията оказват също своето влияние върху интериора. Осветителни тела със сензори, врати с чипове, интелигентни системи за управление на температурата в помещенията и много други екстри.

Всеки хотел в София, който иска да отговаря на своите четири звезди поставя акцент не само върху обзавеждането, но върху самото преживяване, което ще има госта – емоционално, стилно, различно, отговарящо на висок стандарт, създаващо спомени и оставящо усещане за специалност.

Изисканата обстановка и модерна визия с деликатен бизнес стил предлагат едно незабравимо прекарване на гостите и им предлага да се насладят на престоя, независимо дали целта е бизнес или релакс!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *