Коледно-новогодишни празненства в хотел в София

празненства в хотел 4 звезди

Отново идва онова любимо време от годината, когато всичко се окъпва в бяло, блясък и усмивки. Едни от най-обичаните и чакани цяло година празнични вечери са Коледната и Новогодишна нощ. Подготовката на празненствата по повод тези бляскави събития започват да текат още от началото на месец декември. Нека отправим едно предложение на тези, което вече обмислят възможностите за коледно-новогодишни празненства в хотел в София.

Заложете на стилния лукс и множеството удобства, които предлага един четиризвезден бизнес хотел в София. Потопете се в изискана атмосфера, комфорт и блаженство за сетивата. Освен комуникативната локация, хотелът  разполага и с богат списък от допълнителни екстри и услуги.

Комфорт и удобство

Комфортът и усетът към стил присъстват във всяка зона. Изпипан до най-малкия детайл, хотелът предлага и една невероятна гледка към красотите на Витоша. Местоположението е изключително удобно, комуникативно, отдалечено от централната част на града и в същото  време близо до природата.

Изискан ресторант и вкусове

Специалната новогодишна нощ изисква да я прекараме по специален начин. Какво по-добро решение от това да изберем изискан ресторант в Столицата. И както подобава интериорът  на ресторанта в новогодишната нощ е изискан, празничен, допълнен от украса за повода.

Феерия от вкусове и аромати изпълват менюто, селектирано и специално подготвено от шеф готвачи от висок ранг. За вечерята има подбрано празничното меню, което мое да се гарнира с изискани питиета и вина. Атмосферата става още по-празнична с включена разнообразна музикална програма за всички гости.

СПА наслади

Един от най-добрите начини да изпратим старата година и да посрещнем новата е като се отдадем на тотален релакс. Спа и уелнес зоната на един бизнес хотел в София предлага изобилие от възможности да се поглезите и презаредите. Джакузи, топъл басейн, сауна или парна баня, а защо не и да се отпуснете в професионалните ръце на масажистите. Подарете си малко глезотийки в спа-то и рефершнете ума и тялото.

Декември е почти тук! Време е за празненства, за подаръци, за наслади!