Конферентни зали за организиране на бизнес срещи

Много хотели предлагат конферентни зали, които предоставят отлични условия за провеждането на ползотворни бизнес срещи и други специални събития. Според мащаба на вашето събитие и броя на очакваните гости, можете да изберете и подходящата конферентна зала, която да наемете.

Независимо дали ви предстои провеждането на конференция, фирмено обучение, презентация, семинар, работна среща, частно парти или бизнес среща за уговаряне на бъдещи планове с вашите партньори, провеждането на едно такова събитие в хотел в изискана обстановка гарантира успеха на събитието още от самото му начало.

Екстри при наемането на конферентни зали

Всички конферентни зали, независимо от техния капацитет, са с пълно техническо оборудване. То включва микрофони, озвучаване, интернет, екрани, флипчарт, мултимедийна техника, естествено и изкуствено осветление и други допълнителни екстри, които можете да заявите предварително.

Гостите на събитието ще бъдат снабдени с минерална вода и ще могат да използват безплатно паркинга на хотела. Ако очаквате гости от чужбина, можете да им осигурите симултанен превод срещу допълнително заплащане за услугата.

Във всеки бизнес хотел, който предоставя конферентни зали, можете да се възползвате не само от кафе паузите, организирани по време на събитието, но и от допълнителните удобства, които са на разположение на гостите на хотела. Такива са ползването на конферентен бар, възможността за кетъринг, ресторант на преференциални цени и дори настаняване на гостите за дните на провеждане на събитието.

Залите предоставят достатъчно добро естествено дневно осветление, както и изкуствено осветление в тъмните часове на деня. Съвременните и добре оборудвани конферентни зали са снабдени с електрически щори за регулиране на дневната светлина до необходимата осветеност.

Мониторите в такива зали са с висока резолюция за безкомпромисно добро качество на вашите презентации.

Помощ при провеждането на събития в конферентни зали

Организаторите, които имат проблеми с някои или на всички етапи от осъществяването на събитието, могат да се възползват от личен конферентен асистент. Той ще помогне при планирането на събитието, координацията и реализирането му от самото начало до края, като се увери, че всички участници са останали доволни.

Можете да избирате между конферентни зали с различен капацитет и различно техническо оборудване в зависимост от целите и нуждите на вашето събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *