Конферентни зали в София

Бизнес хотел с конферентни зали в София

За успешното  провеждане на едно делово мероприятие, съществен фактор е добрият подбор на хотел с конферентни зали в София. Всичко започва с планирането и подготовката, определя се обема  на събитието и потенциалните участници, какво помещение ще е необходимо, както всички задължителни за случая атрибути, които то трябва да има.

Оптимално е решението за провеждане на деловите срещи в зоната с конферентни зали в един бизнес хотел. Тези зали разполагат със съвременно и мултифункционално обзавеждане, с възможност за реорганизация и преразпределяне на пространството така, че да е удобно за различните случаи. Добрата климатизация и вентилация, както и удобните мебели, дават възможност на присъстващите да се почувстват комфортно. А това е сигурен знак, че в тази обстановка те биха останали до края на мероприятието.

Оборудване

В конферентната зона на бизнес хотела, организаторите могат да разчитат на бърза безплатна интернет връзка. Модерната техническа база също е на разположение за ползване. Тя обикновено е с богат асортимент и включва мулти медиа, флип чарт, аудио-визуална техника, голям екран у др. Понякога, в зависимост от събитието, може да се предостави на участниците за ползване и компютър.

Светлите и приветливи конферентни зали, съчетани със стилната атмосфера и комфорт са добър избор, независимо от обема на събитието. Възможността за тяхната модификация е един страхотен бонус, от който можете да се възползвате.

Обикновено конферентните зони на бизнес хотела обхващат между 3 и 5 зали. Всяка от тях с различна големина. Освен това с любезното съдействие на персонала ще подредите бързо местата на своите гости в подребда тип кръгла маса, П-образно, амфитеатър или класна стая.

Кетъринг

Няма как да проведем каквото и да събитие без да планираме паузи. Кафе почивките и междулекционните паузи са много важни. Те дават възможност на слушателите да се презаредят  и с нова доза хъс и желание за слушане, да пристъпят към следващите модули. Препоръчваме ви подберете зали, които разполагат с места за кафе паузи. А ако има възможност помещението да разполага с тераса, това би бил добър вариант за приятните слънчеви дни през годината.

Предимство на конферентните зали в хотела, е че на крачка от тях се намира ресторанта на хотела. Изключително ценно е, че посетителите могат да се насладят на вкусните ястия, без да губят време в път и търсене на подходящо място в района.

Успешната организация на едно събитие зависи от множество фактори, но голяма част от тях са свързани с правилното планиране и подбор на конферентни зали в София. Бизнес хотелът предлага всичко, от което се нуждаете за вашето събитие на едно място.