За какво са предназначени конферентните зали?

Оборудването на конферентна зала представлява модерно решение за провеждането на мащабни събития. Най-модерните конферентни зали съдържат висококачествени екоматериали и обзавеждане от световни и европейски престижни марки.

Много конферентни зали са оборудвани със самостоятелни работни места, състоящи се от бюра и удобни меки столове. Някои от тях са снабдени и с компютри или лаптопи за участниците. Винаги ще намерите професионално озвучаване и прожекционен екран, на който да представите вашата презентация.
Допълнително могат да ви бъдат осигурени следните удобства, ако ги заявите предварително: флипчарт, безжични или дискусионни микрофони, видео или аудио записи, техническа поддръжка, техника за мултимедийна презентация и др.

В зависимост от големината и предназначението си, конферентните зали биват три вида

 • Големи конферентни зали
  Големите конферентни зали предлагат до около 500 – 600 седящи места. Такива зали са предназначени за симпозиуми, конференции, обучения, семинари, базари, ревюта и дори танцови представления. Просторните фоайета пред тези зали са също подходящи за провеждането на специални събития, като изложби, изграждане на щандове и рекламни банери, коктейли за различни събития, регистрация на участниците и за кафе паузи.
 • Средни конферентни зали
  Средните по капацитет конферентни зали предлагат места за 200- 300 души и са подходящи за провеждането на по-малки по мащаб конференции, изложби, семинари и работни срещи. В допълнение тук можете да организирате своите презентации, представяне на книги, работни срещи, тиймбилдинг или дори годишнини.
  Голямата им квадратура дава възможност за организирането на столовете по различни начини или за премахването на всички столове за организиране на спортни събития. Такива зали са идеални и за провеждането на сватби, рождени дни и други семейни събития с повече гости.
 • Малки конферентни зали
  Малките конферентни зали могат да разполагат от 30 до 100 седящи места. Те са подходящи за провеждането на работни срещи, интервюта, уъркшопи, презентации или обучения. Те се отличават със специални технически характеристики и индивидуална визия, която предразполага за процеса на обучение. Интериорът е подбран в спокойни тонове, за да дава креативен заряд на обучаващите се. Изкуственото осветление, когато е необходимо, не е натоварващо и може да се регулира локално.
  Всички конферентни зали са постоянно климатизирани или отоплявани в зависимост от климатичните промени навън, така че да осигуряват ползотворна работна среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *