Лятна сватба в гръцки стил в ресторант Yamas

ресторант в хотел Оливс

Мечтали ли сте за красива лятна сватба в гръцки стил? Ресторантът в хотел Olives може да превърне вашата мечта в реалност, без дори да се налага да ходите в Гърция. Уютната обстановка, тематичната музика, морските дарове и гръцката традиционна кухня в ресторант Yamas, могат да бъдат чудесен избор за един от най-запомнящите се дни в живота ви. Идиличният фон на зелената лятна градина с малък фонтан, е уникален и създава наистина романтична атмосфера, която просто спира дъха.

Разположен в един от най-добре развитите райони в София, Студентски град, ресторант Yamas е леснодостъпен за всеки. Намира се в модерния бизнес хотел Olives City Hotel, където ще намерите луксозно обзаведени стаи и апартаменти, подходящи и за най-взискателните гости. Ресторантът може да бъде идеалното място за сватба в гръцки стил, подновяване на обети и дори за романтично предложение за брак.

Как да организирате вашето тържество в ресторант в хотел?

Първо, е важно добре да обмислите точната дата, на която искате да се ожените. Ресторант Yamas може да изпълни вашите желания по всяко време на годината, но ако искате хубаво и слънчево време, лятото определено е вашият сезон. Месеците юли, август и септември, обикновено са сред най-предпочитаните, но и най-натоварените. Затова, ако планувате лятна сватба, е добре да направите вашата резервация по-рано.

Следващата важна стъпка, е да определите размера на вашата сватба, тоест броят на гостите, които смятате да поканите. Ресторант Yamas е с капацитет от 100 места, а хотелът към него разполага с 46 модерно обзаведени стаи, където може да настаните своите гости.

Другото нещо върху, което е важно да помислите, е сватбена агенция. Определено ще имате нужда от някой, който да се грижи за вас, да ви дава съвети и да ви помогне при планирането на този голям ден.

Заедно със вашия сватбен агент може да помислите относно темата на сватбата. Независимо дали става въпрос за специфични цветове на украсата, сезонно или стилово вдъхновение, понякога тези малки детайли могат да внесат доста настроение. И най-хубавото тук е, че няма нужда да харчите прекалено много за декорация. Ресторант Yamas разполага с красиво обзавеждане в гръцки стил и приятна атмосфера, която ще ви пренесе на красивите гръцки плажове.

Защо да изберете ресторант Yamas за вашата сватба?

Разбира се, едно от най-големите предимства на ресторанта, е добрата храна. А, както всички знаем, това е един от най-важните компоненти на всяко частно парти. Добре обученият персонал на автентичният гръцки ресторант в хотел Olives, ще се погрижат храната да бъде вкусна и поднесена със стил.

В хотел Olives ще получите професионално обслужване. Ресторантът на хотела посреща множество гости всеки ден, които често са част от банкети и частни партита. Това означава, че персоналът има бога опит в обслужването на големи групи от хора. Въз основа на вашия списък с гости, те ще знаят точно какво е необходимо и по какъв начин да бъде поднесено.

В ресторант Yamas ще имате възможност да промените разположението на местата  за сядане и да организирате залата по ваш вкус. Това е много важно, тъй като оформлението трябва да бъде удобно и приятно за вас, и вашите гости. Добре е също, да се допитате и до обслужващия персонал на ресторанта. Все пак, те имат достатъчно опит в подобни мероприятия и могат да ви предложат различни опции и някои от най-подходящите начини за настаняване.