Малки хотелски апартаменти – най-честият избор на туристите

малки хотелски апартаменти в Оливс

Есента бавно и сигурно настъпва и ни предразполага към друг тип почивки. Туристите отново изпълват улиците на София, обикалят я на длъж и шир и опознават и най-малки кътчета. Нека видим къде те предпочитат да отсядат в столицата.

Малки хотелски апартаменти са сред топ предпочитанията. Предимствата, които изтъкват гостите са изключително много, особено, когато става въпрос за апартaменти в бизнес хотел.

Уединение и комфорт

Комфортна обстановка и уют, наподобяващи тези вкъщи и разбира се уединението са желание на всеки гост. Една силно налагаща се тенденция днес е пътуващите да избират самостоятелни апартаменти за своя престой. Водещи подбуди за това са спокойствието и възможността да бъдат насаме със своите спътници, независимо дали става въпрос за партньор, семейство или приятели.

Удобствата на малките хотелски апртаменти ги превръщат в приятен дом, когато сме далеч от дома. Удобните мебели и стилен интериор създават усещане за специална атмосфера. А най-хубавото е, че има на разположение рум сървиз, химическо чистене и всички екстри, които предполага един бизнес хотел.

Удобно местоположение

Локацията на бизнес хотели, които предлагат малки хотелски апартаменти е винаги съобразена с нуждите на туриста. Местоположение в периферията на града носи неминуемо  бонуси.

На първо място гостите са далеч от шума и забързаното ежедневие в централната част на града. Това определено се отразява и на наличието на повече места за паркиране в района.

На второ място се нарежда комуникативността на локацията. Бизнес хотелите са позиционирани на удобно местоположение с бърз достъп до всички разновидности на градски транспорт и таксита.

На трето, но в никакъв случай последно място, се нарежда близостта до природата и красивите гледки към Витоша. Един страхотен бонус към незабравимата почивка в столицата.

Екстри на разположение

Екстрите са създадени, за да се използват, нали? Всички гости, отседнали в хотелските апартаменти, имат на разположение голямо разнообразие от допълнителни услуги. За засищане на кулинарния глад могат да опитат специалитетите на ресторанта към хотела, а на неустоими питиета могат да се насладят в лоби бара.

За тези, които имат глад за наслади е създадена Спа и уелнес зоната. Място за истинска отмора и презареждане. Различни водни процедури, масажи и терапии ще накарат гостите на хотела да потънат в блаженство.

Разбираме защо най-честият избор на туристите са малки хотелски апартаменти – те съчетават всички удобства и екстри, от могат да се нуждаят те, че и повече!