Празнeнства в бизнес хотел

събития в бизнес хотел

Календарът се върти и неусетно отново идва рождения ден на фирмата или Вашият личен, Коледата е близо, а Новата година почти е настъпила. Празненствата в бизнес хотел са целогодишни. Може да твърдим дори, че там всеки ден е празник – за някой, който е решил да го сподели и да се довери на изискан домакин с много опит в организацията и честванията на различни поводи. Всеки има много важни житейски лични или фирмени моменти, които заслужават да бъдат отбелязани подобаващо в ресторанта на бизнес хотел.

Бизнес хотел като домакин

Бизнес хотел с ранг от 4 и 5 звезди ще ви накара да се потопите в лукс и изящество, изпипани до последния детайл. Луксозната обстановка и специфична атмосфера изважда гостите от ежедневния офисен и домашен интериор и дрес код. Усещането за специалност витае в пространството на ресторанта и хотела. Ако искате да поглезите гостите със специална селекция вина, разнообразно меню  и да разчитате на професионално обслужване, определено това е точното място за вашето събитие. Съчетанието на хотелска, ресторантска, релакс и конферентна зони, както и множество допълнителни услуги, дават сериозно преимущество на един бизнес хотел като хост за делови и лични мероприятия.

Фирмен рожден ден

Рождените дни на фирмата са нещо, което голяма част от малкия и среден бизнес не отбелязват. Сякаш подценяват смисъла на честването на съвместното израстване. Естествено по-големите компании не смятат така. На такива събития, които обикновено се провеждат в бизнес хотел, са поканени всички служители, ръководния персонал и бизнес партньори.

Форматът на събитието е различен, но най-често се предпочита коктейлът. Това дава свобода да се разчупи строго деловата обстановка и всички да се почувстват част от едно цяло. Ресторантът и конферентните зали на един бизнес хотел, със своя простор, дават възможност да има повече движение и разговори на служебна или лична тематика. Скъсяването на дистанцията и един неформален разговор между мениджмънта и служителите могат да имат положителен отклик в последващите работни взаимоотношения.

Коледно – новогодишни фирмени чествания Декември обикновено е най-натовареният месец в годината. Краят на календара е свързан с много равносметки, фирмени отчети и статистики, но и с много празненства. Резервациите в един бизнес хотел стартират с голям аванс във времето и рядко оставят дълго свободни дати около самите коледни дни. Затова ви съветваме да започнете планирането и организацията на партито от рано. Макар да има предложени пакети и куверти, компаниите предпочитат да сътворят свое меню, спрямо големината на екипа и предвидения бюджет. Коледното събиране на фирмата в бизнес хотел  е един по-нестандартен тийм билдинг и екипен празник. Време отредено за забава и неформални разговори!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *