Заведения

YAMAS

Καλημέρα и добре дошли в YAMAS – автентичният гръцки ресторант в София! Още с прекрачването на прага му ще бъдете омагьосани от ароматите на току-що изнесените от кухнята ястия, а тематичните музика и обстановка ще ви пренесат в една реалност на лазурни плажове, песни и веселие… 

С капацитет от 100 места, Ресторант YAMAS е подходящ, както за романтични или делови срещи, корпоративни събития и партита, сватби, абитуриентски балове, така също и за закуска, обяд или вечеря с приятели или бизнес партньори. В менюто са подбрани автентични и класически ястия, първокласни напитки, гарантиращи едно уникално преживяване за любителите на рибните специалитети, морските дарове и гръцката традиционна кухня. Тук можете да видите нашето Меню.
За фирмени коледни партита можете да видите нашето
Степенно сет меню.

Виртуална разходка

Лятна градина

Нашите гости имат възможност да се потопят в магията на вечно зелената градина на ресторанта сред ромолящата вода на малкия й фонтан. Терасата е подходящото място за градински партита или коктейли и заедно с ресторанта предлага капацитет до 200 човека.

Лоби бар Оливс

Лоби бар Оливс е точното място за почивка след натоварения ден, където можете да се отпуснете в компанията на приятел с любимата напитка или да проведете успешна бизнес среща. Независимо дали сте с бизнес партньори, приятели или просто си почивате, ще бъдете професионално обслужени от нашият любезен персонал.

error: Content is protected !!