Мечтаната сватба – красива приказка в бизнес хотел

сватба в ресторант в четиризвезден хотел

Сватбата е едно изключително приятно събитие за бъдещото семейство. Нейното организиране обаче може да се превърне в много неприятно занимание. Наред с типичните въпроси – брой на гостите, часове на венчавка, граждански брак, избор на ресторант има и още много, които възникват в хода на организацията. Кое и как е най – добре да се направи за да се спестят излишните главоболия? Лесно е – сватба в бизнес хотел!
Помощ при организацията
Бизнес хотелът разполага с уютен и много приятен ресторант. Той може да бъде точното място за посрещане на гостите, които да споделят радостта на младоженците. Подборът на менюто, аранжирането, разпределението на гостите са само част от безкрайния списък с въпроси. Тук на помощ идва персонала на ресторанта. Квалифицираните служители могат да предложат различни варианти за подреждане на гостите, интересни и много оригинални съчетания на стилът на украсата, аранжировката на масите, планирането на цялото събитие. Друга интересна услуга, която се предлага в бизнес хотелите, чиито ресторанти разполагат с градина е изнесеният ритуал. Лятната градина е изключително красиво място, което е особено романтично и подходящо за провеждане на изнесена церемония. Също така в градината може да се проведе и цялото събитие, когато е в летния сезон. Така и гостите се радват на прохлада и свежест, и младоженците имат особеното усещане за романтика и приказност.
Менюто
Подборът на точната храна, която да бъде поднесена в сватбения ден е трудна задача – няма как да се удовлетвори вкуса на всички. Но в ресторанта на бизнес хотела могат да предложат разнообразни менюта с палта, салати и основни ястия. Менютата включват салата, предястие, основно ястие, следястие и плодове според сезона. Така се задоволяват и почитателите на здравословното хранене, и любителите на месните блюда.
За да бъде максимално удобно на младоженците, те могат да изберат своето меню с помощта на служителите в ресторанта на бизнес хотела, а готвачите да приготвят за тях напълно безплатна дегустация.
Комплименти от хотела за сватбата
Бизнес хотелът знае, че сватбата е едни много важен ден. Именно за това на младоженците се предоставят някои специални комплименти от хотела за това, че са избрали да споделят своята радост точно в бизнес хотела. Младото семейство получава безплатно настаняване в луксозен апартамент, в който предварително са поставени бутилка шампанско и сладки изкушения. Така след сватбения ден младоженците могат да се отпуснат и да се порадват насаме на своят незабравим ден. Също комплимент от хотела е и закуската, която може да се поднесе както в стаята, така и семейството да я опита в ресторанта.
Когато младоженците искат гостите им да останат в хотела за нощувка, те получават преференциални цени за нея, а също така и ползване на паркинг и възможност за късно напускане на стаите.
За всякакви допълнителни услуги, които искат да получат младоженците могат да се обърнат към персонала на бизнес хотела, който ще бъде винаги до тях при планирането и провеждането на това важно събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *