Сватба в бизнес хотел – едно незабравимо преживяване

svatba-v-biznes-hotel

Мечтаете ли да сте дамата в бяло?Колко смело разгръщате мечтите си? Представяте ли си как вървите по червения килим на изискан бизнес хотел, а прожекторите и фотоапаратите са вперили поглед във всеки милиметър от вас? Вълнуващо! А може би това не са мечти, а приближаващото бъдеще! Един от най-запомнящите се и емоционални дни в човешкия живот е Сватбата – събитието с главно „с“.

Момичетата още от малки се впускат в планиране на големия ден! И с право! Едно събитие от такъв мащаб и важност изисква много време и прецизна работа. Като започнем от избора на хотел и ресторант за гостите, минем през менюто и украсата и завършим с грима и тоалета на булката и всички приближени. Въобще нелека задача, дори и за дама, която от малка знае как иска да протече празненството.

Покани резервации

Добрата организация и премисляне отрано ви дава възможност да подберете най-подходящото място за вашата сватба. За да успеете да резервирате бизнес хотел и ресторант за голям обем гости е нужно да разпратите своите покани доста от рано и да имате ясна представа за точния брой гости и необходимостта от стаи за резервация. Подсигурявайки тази информация вече можете да пристъпите към подбор и проверка за свободност. Това сякаш е най-инфарктния момент, едно огромно перо в цялата организация и основата на празненството!

Избор на хотел

Най-характерното на тържеството по принцип е това, че то е начин да споделиш емоцията, да съпреживееш важен житейски момент с определен кръг хора и да усетиш тяхната близост, обич и подкрепа. Атмосферата и обстановката в хотела и ресторанта трябва да съответстват на блясъка и лукса на събитието. Най-добрият избор би бил, ако ресторанта, в който ще се празнува, и хотелът, където ще отседнат гостите да са на една локация. Това дава възможност всички гости да останат на партито до късно, а при необходимост да се възползват и от възможността да се освежат в стаята си в хотела.

И ресторант

Един бизнес хотел се превръща в перфектния вариант, съдържащ всички екстри и допълнителни услуги. За да бъде сватбеното тържество наистина луксозно и изискано, неминуемо трябва и ресторантът да е такъв. Удобно обзаведен, светъл и просторен, ресторантът на бизнес хотела би отговорил на високите изисквания. Не трябва да забравяме и най-важното – професионалното отношение на персонала и майсторството в кулинарията. Магията на кухнята отеква във всяко поднесено ястие!

Интериор и украса

Блясък, лукс, светли тонове и много красиви цветя – визията на декорацията за големия сватбен ден. Балансът в интериора на бизнес хотела между естествени материали и земни цветове – зелено, бежово, кафяво и всички техни нюанси кореспондира доста добре с идеята за свежа цветна декорация. Стил и изисканост във всеки детайл, без нищо излишно и стилно допълнение с цветни акценти – мечтата на всяка булка. Удобните масивни мебели, разположени правилно в пределите на просторния ресторант дават необходимите уют и лично пространство на гостите. А за украсата може да наемете специален екип, който грижливо да декорира всяко пространство в ресторанта или градината на избрания бизнес хотел.

Всичко е налице – поканите са разпратени, резервирани са бизнес хотел и ресторант, подбрали сте най-добрите фотограф и диджей, дегустирано е вкусното меню. Най-бляскавият ден е на път и ще бъде незабравим и много емоционален!