Луксозна сватба в бизнес хотел

Сватбата е едно от изключително важните събития за всяко семейство. Някои младоженци предпочитат събиране с много приятели и роднини, други само с най – близките. Подборът на място за посрещане на гостите е от голямо значение, за да бъде тържеството истински приятно и всички да са доволни. Ресторантът на бизнес хотел е много добър избор за подобно мероприятие защото има достатъчно място за посрещане на всички гости. Каква ще бъде сватбата е избор на самите младоженци, но луксозна сватба със сигурност ще впечатли всички. Какви са предимствата при избора на ресторант за луксозна сватба?
Обстановка
Всеки ресторант има своето излъчване. За една луксозна сватба е необходимо и ресторанта да бъде такъв. Стилът на мебелите, материалът, от който са изработени, самата обстановка трябва да излъчва лукс и в същото време удобство. Удобни столове с мека тапицерия, светли тонове на покривките и салфетките, приглушена светлина, големи прозорци, от които влиза пряка дневна светлина. Това са само част от елементите, които правят ресторанта подходящ за луксозна сватба. Възможността за подреждане на масите по начин, подходящ за събитието и изискванията на младоженците също е от значение.
Меню за луксозна сватба
Съвсем извън стандартните порции, традиционни за повечето сватби при луксозната такава се предлага и съответното съпътстващо меню. Изисканите ястия, които задоволяват всички почитатели на гастрономията и са съобразени с последните модерни изисквания на световната кухня добавят щипка изисканост. Подборът на меню за луксозна сватба варира между изискванията на младоженците и съветите, които те биха приели от майстор готвачите на съответния ресторант. Модерни ястия и стил при приготвянето и поднасянето им също са от значение за една истински луксозна сватба.
Освен менюто при сватба може да се избере между типичния стил с подреждане на масите или коктейлно оформление. Всичко зависи от броя на гостите и представата на младоженците за тяхната мечтана сватба.
Избор на декорация и украса
При луксозна сватба изборът на декорация и украса на ресторанта също са от значение. Допълненията трябва да бъдат стилни и изискани, без излишна претрупаност. Дискретни, но привличащи внимание акценти, без излишна помпозност и съчетани със стила на цялата са най добрата комбинация, на която може да се заложи. При подбора на декорация за луксозна сватба може да се заложи и на консултация с мястото, което ще домакинства. Служителите в ресторанта може да дадат добри съвети при организацията, подбора на декорация, меню и подреждане на масите. Все пак хората, работещи на подобни места имат доста опит при провеждането на такива мероприятия и съответно притежават поглед върху цялата организация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *