Какви спа процедури са достъпни в един бизнес хотел?

Всяка командировка включваща стягането на багаж, кратко или продължително пътуване, среща с непознати, настаняване в хотел, редица бизнес ангажименти и натоварен график. Не е чудно, че при настаняването си повечето бизнес клиенти чувстват голяма доза напрежение. За щастие това напрежение може да бъде разтоварено при настаняването в бизнес хотел, където се предлагат редица спа услуги, от които можете да се възползвате. Ето повече информация за тях.

СПА услуги в бизнес хотел

СПА център

Обикновено бизнесмените предпочитат пълен релакс след напрегнатия работен ден. Това може да се постигне в СПА центъра на хотела, който ефективно се бори със стреса и умората. Тук клиентите ще намерят всички необходими предпоставки за тишина и уединение. Това ще им позволи да преминат лесно от строгата официалност на деловите отношения към разпускаща среда, в която напрежението бързо спада.

Джакузи

Сред най-добрите начини  за отпускане е водата, така че със сигурност джакузито с топла вода ще действа отпускащо на нервите. Потопете се и постойте 20-30 мин в приятно горещата вода.

Парната баня

Друга подобна услуга в бизнес хотел представлява парната баня. Тя съдейства за отпускане на мускулите по цялото тяло, извежда токсините и укрепва имунитета на организма. Нещо повече, стимулира мозъчната дейност и зарежда с повече енергия.

Басейн

За тези които предпочитат ободряващото плуване, биха могли да поплуват в минералния басейн, където лечебната вода ще разтовари нервното напрежение.

Сауна

Друго разтоварващо място е сауната, която освен че отпуска, има и редица свойства, благоприятстващи здравето. Тя не само отнема умората и напрежението, но и засилва кръвоснабдяването на всички органи и очиства организма от токсини.  Със сигурност ще се почувствате като нов човек, след един сеанс в сауната.

Фитнес зала

Фитнес залата също не е за пренебрегване. Много от гостите на бизнес хотела предпочитат да освободят напрежението чрез интензивен спорт. Изследванията доказват, че спортът действително действа анти-стресово, дори и при 20-минутно натоварване на тялото.

Масажен център

Тук ще могат да ви направят различни видове масажи, ако се отпуснете в изкусните ръце на професионалните масажисти или рехабилитатори. Ако посочите проблемите места или болестите които имате, масажистът ще знае как да подходи, за да облекчи или излекува заболяването. Но не само това, той ще подготви ума и тялото ви за следващия напрегнат работен ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *