Спа процедурите предразполагат към успешни бизнес преговори

Всяка бизнес визита е свързана с определена доза напрежение, дори да става въпрос за посещение на изложение или панаир. Дали ще се създадат подходящите връзки? Дали ще се намерят подходящите хора, с които да се сподели бизнес идеята? Дали ще се открие на събитието точната цел на посещението?
Бизнес хотел в София защото предлага максималното съотношение между комфорт, качество, лукс, обслужване и цена, но и малките, значими екстри. Напрегнати преговори, бизнес посещения на партньор, които държат да покажат най – доброто от своя бизнес, посещение на държавни институции в които чакането е неизменен спътник, допълнителни дребни спънки със софийските задръствания куп други не особено приятни детайли. След края на ден, изпълнен с напрежение и преследване на графика винаги трябва да има време за релакс.
Релакс след напрегнатия бизнес ден
Всяка бизнес командировка е свързана с много умствено натоварване. Срещи с нови хора, непрекъснати разговори, посредническа комуникация особено, когато става дума за преговори. Бизнес събития като конференции и обучения от своя страна изискват съсредоточеност и внимание. Възприемането на нови неща, непрестанната комуникация с много непознати хора и високите изисквания към съсредоточаване и активност изтощават дори и най – ентусиазираните участници в конференции и обучения. Всички напрегнатости на дългия бизнес ден лесно могат да бъдат премахнати. Ключът към справянето с напрежението се крие в малката тайна скрита зад строгата фасада на бизнес хотела – СПА центъра. Дори мъничките глезотийки като сауна и джакузи се превръщат в неповторим помощник при борбата с умората и стреса.
Бизнес хотелът, като специализирано място за изграждане на качествени търговски отношения, предлага луксозен и винаги много дискретен СПА център. Защо?
Защото релакса е от първостепенна важност при воденето на успешни бизнес преговори. Например: ситуация, в която са приложени всички техники за преговори записани в книгите на великите умове на мениджмънта и преподавани във всички световни университети. Всички участници в преговорите или конференцията са толкова уморени, че опитът за прилагане на методът на „мозъчната атака“ е напълно безнадежден. Какво следва?
Едно приятно и мнооого релаксиращо посещение на СПА центъра на бизнес хотела. Преминаването от строгата официална бизнес атмосфера на деловите отношения към далеч по – неофициалната и приятно разпускаща среда на джакузито например, може да постигне чудеса.
Ролята на водата при отнемане на напрежението
СПА центърът е вълшебното място, в което избистрянето на мислите и отнемането на напрежението винаги дава резултат. Когато преговорите са в нулева фаза и напредък не се вижда е много по – лесно да се разпусне цялата група. Всички научни теории, които се преподават в курсовете по мениджмънт са лишени от една ключова дума – релакс. Именно това малко, но важно понятие е водещо при откриване на нестандартни решения. Защо СПА центърът? Именно тук е това ключово място, в което могат да се родят най – лесните и задоволяващи всички страни решения?
Водата е доказано един от източниците на отпускане и отмора на мозъка. Всеки има различен подход при сваляне на напрежението, но ако плуването е сред тях няколко дължини в басейна ободряват много повече от чаша изключително вкусно кафе. Елегатното и дискретно разположение на СПА центъра не натрапва нищо на клиента, няма излишни и затормозяващи музика или обзавеждане.
Сауната е място, където също лесно може да се разтовари всеки. Освен множеството си здравословни качества, почивката в сауната спомага за пречистване на организма, засилва притока на кръв към кожата, отнема напрежението и умората.
Парната баня също е едно от местата, които се препоръчват при стрес и напрежение. Топлината на парната баня помага на мускулите на цялото тяло да релаксират, спомага за елиминирането на токсините и повишава съпротивителните сили на организма. Зарежда тялото с енергия и стимулира мозъка. Да, странно, но факт – хората могат да се разболяват от стрес и натрупана умора. А кой иска да преговаря с настинка?
Джакузито – потапянето в приятно бълбукащата вода отпуска цялото тяло. Насладата и отмората след излизане от джакузито подготвя лесно за посрещането на следващия напрегнат работен ден.
Фитнес – приятно и оборудвано с най – често ползваните от уреди, в случай, че клиентите предпочитат да разпускат със спорт. Доказано е, че спортът е една страхотна анти-стрес терапия. Поне 20 минути на ден активен спорт повишават жизнената сила на организма. Не е изключено клиентите да предпочитат да се поизпотят във фитнес залата, а след това да се отдадат на мисли за предстоящите бизнес ангажименти.
Масажи – бизнес хотелът ще предложи гама от масажи, подходящи за отнемане на напрежението. Професионалните масажисти знаят как най – добре да подготвят не само тялото, но и ума за следващия ден.
Свежи и бодри за утрешния ден – СПА центърът е мястото, което задължителна дестинация в часовете след тежкия ден и преди вкусната вечеря. За да може следващия ден да е още по – ползотворен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *