Стойността и качеството с нов адрес в София

рейтинг на четиризвезден хотел

Стойността и качеството с нов адрес в София

С това мото, Olives City Hotel започва своето развитие през април 2015 г. На пазар, наситен със световни хотелски брандове, една нова марка в столицата, OLIVES, започна своята борба за доказване и позициониране. Малко повече от година след този старт, Olives City Hotel вече получава признание и от най – голямата институция в България – Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА).

Още от самото си създаване, Olives City Hotel започва своята битка за налагане на пазара на едно име, което не е част от голяма българска или международна верига и не работи по предварително определени франчайз стандарти. Въпреки това, професионализмът на екипа и успешното менажиране на целия персонал, превръщат Olives City Hotel в предпочитано място както за корпоративни настанявания и мероприятия, така също и за лични събития. Високите оценки, които хотелът получава от своите гости в международните резервационни онлайн платформи са едни от показателите, които доказват, че името се гради от отношението към клиента.

Силната конкуренция на хотелиерския пазар и непрекъснатото нарастващо търсене от страна на клиентите, кара мениджмънта на хотела да предлага все по – добър продукт, на разумни цени. Философията за поддържане на непрекъснато високо качество и отлично обслужване се отразява във всички департаменти на хотела.

Просторните и луксозни хотелски студиа и широки двойни стаи са предпочин избор от гостите на хотела, независимо дали пътуват по бизнес или за удоволствие и отдих.

Конферентния блок, с модерно оборудване и множество възможности за провеждане на различни корпоративни мероприятия в неговите зали, дават на клиентите сигурност и гаранция за успех.

Неизменна част от Olives City Hotel е и средиземноморският ресторант Olive’Sea Restaurant. Високо оценената от гостите на хотела светла и изискана атмосфера и изключителните ястия от висшата кулинария, го превръщат в идеално място както за бизнес мероприятия, така и за лични тържества.

Луксозният СПА център, оборудван с басейн, фитнес, парна баня, сауна и джакузи, предлага на гостите прекрасни условия за релакс след напрегнатия ден.

С изграденото си име и доказано отлично обслужване, Olives City Hotel привлича все повече корпоративни клиенти, които разбират мотото „Стойността и качеството с нов адрес в София“. Те избират именно Olives City Hotel за своите настанявания и/или мероприятия, защото знаят, че мотото не е само думи, а е изпълнено с истинско съдържание.

Престижната наградата на БХРА за „Най-добър Бизнес Хотел за 2016 г.”, двата Златни Приза на сп. Туризъм и Отдих за “Най-добър четиризвезден градски хотел за 2015 г.” и “Най-добър бизнес хотел за 2017 г.“, Сертификата от Hotel & Tourism Investment Forum за “Един от 50-те Най-добри хотели в България за 2015/16 г.“, Сертификатът “Зелена Компания – Olives City Hotel” от Националния конкурс за “Най-зелените компании в България” от 2016 г. на b2b Медия и отличните позиции на Olives City Hotel в онлайн резервационните портали Booking.comExpedia.com и TripAdvisor са доказателства за висока култура на обслужване и професионален мениджмънт на хотела, който за по-малко от три години успя да издигне бранда OLIVES до разпознаваема, престижна и търсена марка, така че Olives City Hotel да заеме лидерски позиции сред висококатегорийните хотели в София!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *