Тийм билдинга като част от корпоративните събития в бизнес хотел

тийм билдинг в четиризвезден хотел

С развитието на глобалния бизнес и уголемяване на корпоративните екипи се наложиха тенденции за организиране на събития с цел сплотяване и стиковане.  Според различни проучвания корпоративните събития и в частност тийм билдингите или събитията за сплотяване на екипи са изключително полезни за подобряване на груповата работа и повишаване продуктивността. Днес личностните, комуникационни и  адаптивни  качества са на равно по важност със професионалните умения. Не трябва да се забравя обаче, че всеки член на екипа е индивидуалност и за да се сработи тимът се изисква насочена работа. Именно за това тийм билдингите са толкова важни събития за бизнеса.

Бизнес хотелът е мястото, което най-често помещава такъв тип организации. Причините за това са доста. На първо място е възможността да се възползват от добре обезпечената конферентна база от няколко зали. В зависимост от големината на екипа и тематиката на мероприятието могат да се подберат подходящо помещение с необходимата големина, осветеност и подредба. Аудио и визуалните технологии, които са на разположение могат да бъдат от полза както за обучение, така и за забавни тематични срещи.

 На второ място, организаторите целят да поощрят и мотивират своите служители и един от начините е да изберат бизнес хотелът с всичките му екстри. Те  поемат разходите по настаняването в тази луксозна обстановка и изхранването в гурме ресторанта, а понякога и глезят своите служители в Спа зоната на бизнес хотела. Екипите излизат от тази строга делова обстановка и се наслаждават заедно на незабравимите уют и преживяване!

На трето място, но в никакъв случай на последно, е възможността ако сте огромна компания да съберете целия работен потенциал на едно място. Капацитетът на бизнес хотела е доста голям и със сигурност ще отговори на нуждите ви да го наемете изцяло за вашата компания, но разбира се трябва да сте организирали и резервирали много отрано.

Всеки бизнес хотел помещава в своите зали стотици корпоративни събития годишно. Конференции, митинги, бизнес преговори, обучения, лекции, тийм билдинги и още хиляди други. Това превръща четиризвездните бизнес хотели в едни истински професионалисти в домакинстването и подготовката на събития!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!