Есента е време за провеждане на тийм билдинг в хотел в София

Група от хора на тийм билдинг

Кой каза тийм билдинг? Успяхте ли да организирате своя тази година? Ако все още не сте и се чудите къде и как да го направите, имаме предложение за Вас. Нека видим предимствата на есенният тийм билдинг в хотел в София. Всеки сезон дава много възможности за желаещите да сплотят работния екип и да разнообразят ежедневието с интересни занимания и приятна атмосфера. На прага на есента сме и списъка с дейности се скъсява.

Тийм билдинг

Тийм билдинга е това дълго чакано приятно събитие, което кара екипа да забрави за проектите, работните задачи, проблеми, мейли и клиенти. Поне веднъж годишно фокусът на цялата компания е насочена към друга цел – общата забава, опознаване и споделяне на приятни моменти заедно. Глобалните бизнеси все по-сериозно наблягат на такъв тип събития като част от подобряване на работната среда, сплотяване на тима и стопяване на ледовете. Други ефекти от това са приобщаване на служителите повече към работната общност, завързване на приятелства и подобряване комуникацията.

Есенно събитие в хотел в София

Есента е онзи сезон, който обагря планината във всички цветове, а мъглите и дъждовете присъстват почти всеки ден. Полъх на вятъра с аромат на дъжд. На фона на този пеизаж, тийм билдинга в хотел в София, разположен до Витоша, изглежда много добра идея.

Всички ще се полюбуват от далеч на красотата и цветовете на есенната планина. А за забавата ще има много възможности – нека ви данем няколко идеи.

Специално организирани активности в конферентната зала са сред най-стандартните начини за сплотяване на екипа. Често се организират мини лекции от представители на различни звена в компанията за опознаване по-всеобхватно с естеството на работа на другите. Разиграват се по двойки или в малки нетрадиционни групи ролеви игри и други забавни дейности. Конферентните зали в един хотел в София имат изключително добро техническо оборудване, което допълнително дава свобода и възможност участниците да развихрят въображението си.

Вкусни паузи с наздравици и кулинарни дегустации са предложение номер две в нашия списък. Бизнес хотелите в София разполагат с изискани Лоби бар и Ресторант. Задължително трябва да изпробвате кулинарните шедьоври, наслада за сетивата, които ще ви пренесат в различни части на света. В непринудена обстановка много лесно хората скъсяват дистанцията помежду си. Споделете тези мигове на наслада, вкусни наздравици и сладки приказки с колегите.

СПА изживяване

Есента е време за презареждащо СПА изживяване. Подарете на себе си и екипа си микс от наслади и приятни процедури. Най-доброто място за това разбира се е четиризвезден бизнес хотел в София. Спа и уелнес зоните обикновено са най-посещаваните места по време на почивката в хладните месеци. А тийм билдинга спада към почивка с колегите, нали?

Лечебни водни процедури, джакузи, сауна, парна баня или плуване в топъл басейн са една малка част от възможностите. Презаредете ума и тялото си с лечебни масажи или ароматерапия. А защо не да се поизпотите с една групова тренировка във фитнеса? Фитнес залата е задължителна в един четиризвезден хотел в София. Винаги добре оборудвана за кардио и ли силови тренировки и много просторна, готова да събере всички смелчаци от екипа.

Септември е, есен е, май е време за един тийм билдинг в хотел в София.