Тържество в ресторант в хотел в София

ресторант в хотел в София

Да се ​​организира специално тържество в ресторант в хотел в София с невероятна храна, страхотна атмосфера и първокласен персонал е сериозна задача. Често може да е по-скъпо да се организира парти в ресторант, за разлика от дома ви, но очевидните ползи си заслужават.

Започнете да организирате по-рано

 Важно е да говорите със специален координатор на събитията в ресторанта и да подготвяте меню с готвача. В ресторанта на Olives City Hotel можем да подготвим всичко, идеално за вашия повод. Коктейли и минаващи ордьоври? Ястия с отворен бар? Няма проблем. Колкото по-рано се чуем с вас и обсъдим плановете за вашето парти, толкова по-персонализирано можем да подходим към събитието. Но ако планирането не е вашето нещо, няма нужда да се притеснявате. Можете да се доверите на ивент координатор, който да се погрижи за всичко до последния елемент.

 Изпратете подходящи покани

 Важно е да покажете на гостите си, че това е парти в ресторант в хотел, а не просто събиране вкъщи на вечеря. За официално събитие като това, подгответе писмени покани. Изпратете ги с аванс от поне две седмици предварително. Семейството ви не само ще се гордее с вашата учтивост, но гостите ви ще разберат тона на вечерта, преди дори да пристигнат в ресторанта на хотела.

 Вземете решение за храната

 Всеки мениджър на ресторант в хотел в София  или координатор на събития ще работи с вас, за да създаде най-подходящото меню, което да угоди на всички гости. Работата по предварително планиране на храната може да свърши чудеса за намаляване на разходите в сравнение с варианта със свободна консумация. Препоръчваме да изберете няколко предястия и едно или две основни ястия – едно месно и едно вегетарианско. Не нарушавайте основното правило на планирането на партита и забравете за определени хранителни чувствителности! Що се отнася до десертите, тук можете да развихрите въображението си. Всичко  зависи от повода, но вариантите са безброй – от това да донесете собствената си торта за рожден ден, до въртящи се десерти на масата. Десертът винаги е красивия бляскав завършек на  вашата прекрасна вечер. Често пъти той е и кулминацията а вечерта в ресторанта на хотела.

Задайте тона на вечерта

Насочете се към мястото поне един час предварително, за да огледате последните щрихи, минути преди началото на вашето парти. Страхотна идея е да помислите за малки флорални аранжировки, балони или друг декор, за да постигнете визията, която отговаря на повода. Освен това винаги е добра идея да имате welcome drink, подготвена за подранилите гости.

Има милион причини да организирате следващото си парти в ресторант в хотел в София. Една от тях е, че екипът винаги се вълнува да бъде част от най-важните и ценни мигове в живота ви и да превръща събитието в незабравим празник!