Фактори за успешна бизнес визита

Бизнес визитата – независимо дали се посрещат гости или се изпращат служители в командировка – удобството и комфорта са важни. Бизнес командировките в София са свързани с добро планиране на времето и хотела, в който ще се отседне.
Без значение какъв е поводът комфортът и удобството при настаняване никак не са на последно място. Пристигането в непознат град за пръв път може да е свързано с редица неприятности и трудности. Колкото по – добре е организирана и планирана е една бизнес визита, толкова по – гладко ще протече.
Разходите по бизнес визитата могат да се поемат както от компанията командироваща служителя или групата служители, така и от посрещащата страна. В България задължително се полага определена сума във вида на командировъчни разходи – дневни пари за разходи, невключени в предварителния бюджет.
Удобство е ако при първо посещение в друг град, например София хотелът има ресторант, възможност за осигуряване на транспорт и място за отдих. Така гостът се чувства по – комфортно, особено ако не е предвиден отделен човек, който да се грижи за него.
Бизнес хотелът – точното място за гостите и домакините
Настаняването на гости от страната и чужбина в бизнес хотел спестява много разходи и време. Комплексните услуги, които се предлагат в този тип хотели могат да превърнат всеки гост в приятел на хотела.
Защо бизнес хотел в София при бизнес пътуване? А защо изобщо бизнес хотел?
Когато гостът трябва да пристигне, но не е уточнено времето е неприятно да се ангажира някой, който да чака цял ден. До летище София пътят може да бъде неприятно дълъг. Защо хотелът да не поеме транспорта? Тази услуга в повечето бизнес хотели е напълно безплатна. В случай, че посетителите вече са пристигнали, хотелът поема настаняването в предварително резервираните стаи. Бизнес хотелът е изключително удобно място ако ще се очаква среща на високо ниво – например на мениджъри на компании или бизнес преговори. Събрани на едно място, хората се опознават, а неформалната обстановка предразполага към по – приятни и лични теми на разговор.
Когато фирмени преговори или важна среща се провеждат в бизнес хотел, обстановката на това място кара участниците да разделят личните и професионалните отношения.
Възможността конферентната зала да бъда подредена според определени изисквания, високоскоростният интернет, луксозното обзавеждане на стаите, професионализма на персонала, наличието на всякакви видове офис услуги, възможност за наемане на лаптоп – забравен в последния момент, разпечатване на важна презентация – останала на флашка, ламиниране и подвързване на документи. Това са само част от услугите, които бизнес хотелът може да предложи. Строгостта на конферентната зала лесно може да се смени с дискретността на ресторанта или лежерността на лоби бара. Ако хотелът поема цялостна организация на фирмена среща, конференция или друго събитие, голяма част от услугите се предлагат напълно безплатно, а професионалното обслужване е напълно гарантирано.
СПА център – ключът към ползотворните преговори
Деловите срещи и особено търговските преговори могат да изтощят и най – добрият търговец. След напрегнат ден, всеки има нужда от доза релакс. Преди приятна бизнес вечеря в ресторанта или питие в лоби бара, СПА центърът е мястото, което трябва да се посети.
Релаксирането след дълги и напрегнати преговори е от особена важност. Когато мозъкът е уморен и затормозен с мисли само в една посока, той губи своята спонтанност. Организмът се изтощава не само при физическа работа, но и при психическа. Всеки знае, че претоварването намалява работоспособността и възможността за нестандартен подход към различни казуси и проблеми. Тук вашият луксозен бизнес хотел в София ще ви зарадва със СПА център.
Спа центърът предлага много услуги като басейн, сауна, масажи, парна баня. Всички тези приятни луксозни екстри дават конкурентно предимство – добре отпочиналият и доволен гост винаги е по – работоспособен. Всеки релаксира по различен начин – в бизнес хотела може да се открият както приятни масажи на цялото тяло, които да освободят умората и напрежението, така и фитнес – приятна умора за тялото, която почиства и духа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *