Малки хотелски апартаменти под наем в София

Време е за пътешествие до столицата. Как избирате къде да отседнете и какво е важно за Вас при избор на място за настаняване? Обикновено изборът се прави на база наслагване на много критерии, особено когато става дума за дълъг престой, а не просто еднократна нощувка пътьом за друга крайна дестинация. Макар и през последните години отново да набират популярност споделените пътувания и нискобюджетния престой в хостели, те все пак са предпочитание на конкретна относително малка група хора. В България все още съществено предимство и търсено условие са самостоятелността и индивидуалния комфорт.

Каква всъщност е визията на тези компактни и стилни малки хотелски апартаменти?

Малки хотелски апартаменти са любимият избор на редица български и чуждестранни посетители на столицата. Елегантност, функционалност и уют – великолепното трио, което ги превръща в избор номер едно. Всеки хотел 4 звезди в София може да предложи изискан лукс и простор, блясък и ненадминат комфорт. Перфектното обслужване от професионалисти, приятната и приветлива атмосфера, както и безупречната чистота поставят много високо летвата. Всъщност съществената разлика при настаняване в малки хотелски апартаменти е компактно оползотвореното пространство и по-задушевната обстановка.

Предимства

Съществен плюс е, че напоследък туристическия бранш и в частност инвеститорите в хотелски комплекси са усетили този положителен настрой на гостите към апартаменти от този  мащаб и започват да обособяват по-голям брой такива в своите бази. Разбира се по-капризните клиенти и гости са доста критични и по отношение цветове и интериор. Тук вече се наблюдава голяма вариативност и разнообразие. Преплита се и една друга тенденция, наложена през последните години, а именно близостта до природата, естествените материали и цветове.

Интериор

Макар и настанени в малки хотелски апартаменти  в София, посредством много детайли гостите се чувстват по-близо до натуралното. Пример за това са използваните естествени материали като дърво, камък, мрамор, бамбук, памук и други за мебелите. Поставянето на цветни растения и много зеленина, както и дребните акценти  са отново препратки към природата. Интериорните дизайнери впрягат всичките си сили в комбинация на стил, модернизъм и запомняща се визия. Светлите тонове в помещенията дават визуално простор и по-добро отразяват светлината в един малък хотелски апартамент. Детайлите обикновено са в земни цветове – всички нюанси на зелено, кафяво и бежово.

Индивидуален комфорт в малък хотелски апартамент, които в същото време е в рамките на 4 звездния хотел, предлага на гостите възможността да се възползват от всички екстри и допълнителни услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *