Хотел в София – добре познат или местен бранд

Много хора избирайки хотел в София залагат на добре познати брандове, които са известни в цял свят. Повечето чужди туристи, които резервират своите посещения в столицата също преглеждат в началото познатите имена. Въпреки това на българския пазар има много местни хотели, които са изключително добри, но не носят световен бранд в името си.
Предимства на големите вериги при избор на хотел в София
Немалко туристи, посещаващи столицата по работа или за удоволствие избират настаняване в хотели, които са част от големи световни вериги. Така те знаят, че могат да разчитат на познато качество на обслужване, ползват определени отстъпки, ако са редовни посетители на места от съответната верига, чувстват се спокойни, че зад името стои определено ниво на услугите. Хотел в София, който е част от международна верига притежава предварителната реклама на бранда си, които е добре известен и вече позициониран на международния пазар. В подобни големи вериги се работи по предварително строго определени правила и наложени с годините стандарти, които важат за всички обекти.
Местни брандове
Големият пазар на хотелски услуги особено в столицата и големите градове засилва конкуренцията. Много местни брандове успяват да изградят своя собствен имидж пред гостите си. Тук голяма роля играят глобални платформи за избор на обекти за престой, които предоставят на потребителите рейтингова система с реални мнения на клиенти. Когато едни хотел в София е добре познат в страната и гостите му са доволни, те споделят своето мнение, давайки оценка по определените критерии. Това важи не само за обектите в столицата, но и за другите градове. Хотел в София, който не е част от голяма верига има възможността за много гъвкава политика по отношение на варианти за настаняване, ценови предложения, комбинирани оферти и т.н. Дизайнът и изборът на стил също се прави на местно ниво, без да се съгласува с друг, освен със собствените виждания на конкретния хотел в София.
Интернет – един от основните фактори при решение да дилемата хотел в София – от международна верига или не
Глобалната мрежа се превръща в един от основните канали не само за реклама на туристически услуги, но и за резервирането на хотел в София при посещение на града. Без присъствие в някоя от големите интернет платформи за резервации сериозно се понижава шанса за привличане на повече туристи, особено чужди. Хората често проверяват избраният от тях хотел или избират хотел в София посредством такива сайтове, защото там коментарите се базират на реално направено посещение и впечатления от първо лице на туриста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!