Хотел в Студентски град – между центъра и планината

Студентски град и района се очертава като новите бизнес дестинации, които често са предпочитани от компаниите за настаняване на офиси и производства. Кварталите около основните изходни артерии на София се отличават с бърз достъп до главните пътища, като в същото време посредством линиите на градския транспорт се свързват с централната част. Подборът на хотел в Студентски град без значение от причината за престой – по бизнес или личен повод е отличен избор – и удобен достъп до центъра, и бързо пристигане до планината. А Витоша със сигурност очарова всички гости, които се радват на красотата и прохладата и.
Достъп до централната градска част
Линиите на Метрополитена и автобусите на градския транспорт осигуряват лесно придвижване до централната част на града, така че ако гост е предпочел да отседне в хотел в Студентски град, но има работа в центъра лесно ще стигне до него. Големите булеварди, които водят към Студентски квартал също подобряват придвижването до и от него. В зависимост от желанието на посетителите може да се организира туристическа обиколка на София. Ако гостът, избрал хотел в Студентски град е пристигнал с цел изпълнение на служебни или други бизнес задължения то неговият престой в този район ще се отличи с чист въздух и доста по – малко шум, отколкото в градската част. И не на последно място – в горещите летни жеги планината Витоша е особено приветлива и предлагаща прохлада. Гост, избрал за своя престой хотел в Студентски град може да се наслади на величествената гледка към Витоша, излизайки на своята тераса.
Туризъм и отдих при настаняване в хотел в Студентски град
Близостта до един от изходите на града – Симеоновско шосе, което води към Околовръстен път и кв. Симеоново прави района много удобен за туризъм. От кв. Симеоново пък тръгват различни туристически маршрути за Витоша. Посетител, избрал настаняван в хотел в Студентски град има прекрасна възможност да потърси прохладата на планината, без да пътува дълги разстояния. Всеки хотел в Студентски град или околността може да даде указания как се стига до местата за тръгване или да предложи наем на автомобил, ако госта иска да използва такъв транспорт. В района има освен туристически забележителности, скрити сред красотата на планината и различни възможности за забавления. В и около Студентски град има множество открити комплекси с басейни, които са отворени през летните месеци и предлагат разхлаждане в летните горещини. За любителите на басейни, но без шумотевицата и множеството хора е добре да се избере хотел в Студентски град, който разполага със собствен такъв. По този начин спокойствието на гостите е гарантирано, както и поддръжката на водата в басейна и всички части около него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *