Защо да изберем хотел в студентски град

стая в бизнес хотел

За какво си мислите, когато чуете Студентски град? Вероятно за тълпи студенти, множество питейни заведения, младежки дух. Разбира се това една съвсем малка част от облика на този квартал. Кварталът на Висшистите, както е известен сред повечето месни жители, има много перспективно местоположение и добра инфраструктура. Добре организираният градски транспорт и близостта до основни пътни артерии и входно – изходни точки в градската среда спомагат през последно време за развитие и привличане на родния и световен бизнес.

Атмосфера

От архитектурна гледка точка, кварталът много се е променил и днес хотел в студентски град не е нещо нетипично. Реализирани са много и различни инвестиционни проекти за обогатяване на офис сградите и местата за бизнес настаняване в района. Студентски град е място, на което започнаха да се намират много на брой от деловите мероприятия и бизнес срещи в столицата. Не случайно нараства броя и на четиризвездните бизнес хотели, които се предпочитат от деловия елит по време на техните работни пътувания и тийм билдинги. В случай, че за Вас е важно да сте в спокойна атмосфера в страни от центъра и градски шум, то хотел в студентски град ще е предпочитана локация. Свежият въздух и прекрасните изгледи към Витоша са предимства, които неминуемо са в плюс за избор на района.

Голяма част от гостите, които посещават хотел в студентски град са с цел работна визита. Бизнес центровете и конферентни зали в близост имат обособени парко места за всички гости и посетители. В случай, че Ви е необходим превоз, таксиметровите коли на няколко компании са винаги на разположение.

Зеленина

За парковата среда също е помислено. Ако сте отседнали в хотел в студентски град с цел отдих и релакс, имате възможност да направите приятна обиколка и да подишате свеж въздух в зелените паркови площи на парк Ловен и Студентски. В случай, че решите да не вечеряте в хотела, можете да избирате от голямо разнообразие от барове и ресторанти.

Изборът на хотел в студентски град е обоснован, независимо дали сте на делова визита или планиран отдих. Професионалното отношение и високото ниво на обслужване, в комбинация с всички останали положителни страни ще Ви гарантират спокоен качествен престой и оправдани очаквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *