Четиризвезден хотел и неговите предимства

Четиризвездният хотел е място, което привлича туристи пътуващи както по бизнес, така и за удоволствие. Много от посетителите имат точно определени очаквания, които повечето хотели от тази категория покриват. Разбира се има разлика в това в коя страна се намира хотела. В някои страни по света четиризвезден хотел има едни критерии, но в друга част на планетата изискванията може да са други. Има някои дребни неща, които карат хората да се връщат отново в същия четиризвезден хотел. Ето някои от тях:
Комплимент от хотела. Доброто първо впечатление е особено важно не само за посещение в хотел, но и за много други неща. Така например при настаняване някакъв комплимент в стаята впечатлява приятно. Дори да е нещо дребно като например плодове или туристически гид и карта на града. Нещо, което гостът не очаква винаги е приятна изненада.
Отношение на персонала. Тази точка е важна. Говоримите езици например. Макар в днешно време много хора по света да говорят най – разпространите езици като английски, испански, френски, немски. Отзивчивият и готов да помогне персонал оставя приятно впечатление у гостите. Хората на рецепцията и мениджмънта са лицата на всеки четиризвезден хотел. Когато те могат да се разберат с гостите си на техният език или да говорят добре други чужди езици, комуникацията върви доста по – приятно и за двете страни.
Посрещането, цялостното прекарване и изпращането на гостите от страна на персонала са в основата на доброто впечатление. Дори наглед дребни неща като поздрав, няколко приятни думи разменени с гостите или даване на конкретна и точна информация по въпрос дават добра основа за по – нататъшни приятни взаимоотношение.
Бързо разрешаване на проблеми. Без значение от целта на пътуването винаги може да изникне непредвидена ситуация от различно естество. В такъв случай бързата реакция от страна на персонала е много важна. В един четиризведен хотел за посетителите е важно не само качеството на обслужването, но и навременната реакция при проблем. Дори и да бъде нещо дребно и да изглежда незначително, то може да се окаже важно за госта. Много потребители се оплакват от своя престой в даден четиризвезден хотел именно при ненавременна реакция на техен проблем. Така се създава неприятен имидж на мястото и негативно отношение към него.
Допълнителни безплатни услуги. При резервация на стая или друго помещение в четиризвезден хотел обикновено се знае какво се включва в цената. Предоставянето на някоя безплатна услуга, която не е описана в офертата прави много добро впечатление на гостите. При организирани мероприятия допълнителните услуги също са важни. Те обикновено са описани като комплимент от хотела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *