За нас

Бизнес Хотел 4 звезди в София

Виртуална разходка 360 градуса

Ние, в Best Western Plus Olives City Hotel, вярваме, че всеки наш гост заслужава обслужване по най-висок стандарт. Комфортната и изискана обстановка, модерната визия и изтънченият бизнес стил допринасят за това нашите гостите да се насладят на престоя си, независимо дали пътуват по бизнес или за удоволствие.
За Вас създадохме комфортен Лоби бар Оливс, където можете да проведете Вашата бизнес среща на чаша кафе, да се усамотите, релаксирайки в Olive’SPA Center или да завършите деня си с кулинарно пътешествие в градината на автентичния гръцки Ресторант YAMAS.
Модерно оборудваните Конферентни зали са подходящи както за Вашите тренинги, обучения, семинари, презентации, така и за делова среща с Вашите бизнес партньори.

Дневна

Best Western Plus Olives City Hotel е категоризиран бизнес хотел в София с 4 звезди, чийто 46 стаи са просторни, светли и добре климатизирани, със самостоятелни тераси, като са проектирани и оборудвани по начин отговарящ и на най-високите изисквания.

Удобната локация на хотела в Студентски град позволява лесен достъп до всички икономически, административни и културни точки в град София.

Заповядайте в Best Western Plus Olives City Hotel в град София, независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие и отдих. Можете да разчитате, че ще направим всичко необходимо за приятния Ви престой.

Best Western Plus Olives City Hotel предоставя професионално хотелско обслужване, съчетано с лично отношение и внимание към всеки клиент, с което печелим симпатиите и лоялността на всички свои гости. Затова:

„Нашите гости са наши приятели. Нашите приятели са нашия живот. Нашият живот, това са всички наши приятели.” 

Виртуална разходка

При нужда от транспорт, можете да резервирате кола под наем в реално време ТУК.