sadasd
Бизнес Хотел 4 звезди в София

Разположен в един от най-динамично развиващите се райони на столицата, Оливс Сити Хотел е изцяло ориентиран към бизнес клиента и предлага отлични условия за работни срещи и фирмени мероприятия. Близостта му до Международно Летище София, както и удобното местоположение между Бизнес Парк София, Ийст Парк Трейд Център, Национален Дворец на Културата и Интер Експо Център, са неоспоримо предимство пред останалите хотели в София. Неповторим бизнес стил и изискана обстановка, професионално обслужване и коректно отношение, ресторант, задоволяващ всеки кулинарен каприз – това са само част от нещата, които нашите гости ще почувстват още при първият си допир с хотела. За да не усещат липсата на домашен уют, и за да се насладят на спокойствието след тежък работен ден, екипът на Оливс Сити Хотел ще бъде на тяхно разположение по всяко време за да посрещне всички техни нужди. Отсядайки в Оливс Сити Хотел, Вие ще получите перфектна комбинация от гостоприемство, уют, лично внимание и отношение, усмивки и благодарност, че ни позволихте да докажем стойността на Вашето решение!

Виртуална разходка

Безжичен интернет

Климатизирани помещения

Безплатен паркинг

Комфортни помещения

„Нашите гости са наши приятели. Нашите приятели са нашия живот. Нашият живот, това са всички наши приятели.” 

20

ГОДИНИ ОПИТ

46

ЛУКСОЗНИ СТАИ

4

ЗВЕЗДЕН БИЗНЕС ХОТЕЛ

5

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ

Olive’ SPA Center

След края на дългия работен ден, можете да се отпуснете в модерно оборудвания СПА център. Препоръчва се кратък престой в сауната или парната баня преди масаж, за да могат мускулите да се отпуснат и порите на кожата да се почистят, като по този начин се увеличава значително ефективността на масажа. Всички клиенти, притежаващи карти Multisport© могат да се възползват от следните услуги: фитнес, басейн, водна аеробика, джакузи, сауна или парна баня. Картата Multisport© важи за една от изброените услуги на ден.

Olive’ Sea Restaurant

Един нов и различен бизнес стил – Olive’Sea Restaurant е новото поколение от а-ла-картните заведения. С капацитет от над 100 места, декориран в светли тонове в съвременен дизайн, Olive’Sea Restaurant предлага спокойна и уютна обстановка, подходящ, както за романтични или делови срещи, корпоративни събития и партита, сватби, абитуриентски балове, така също и за спокойна закуска, обяд или вечеря с приятели или бизнес партньори.

Конферентни зали

За успешното провеждане на бизнес мероприятия, Оливс Сити Хотел предлага оптимални решения, съответстващи на изискванията и отговарящи на целта на събитието на всеки клиент. 

Нашето местоположение

Намираме се на:

  • 2 км от най-близката Метро станция Г.М.Димитров, на около 5 минути с автомобил
  • 3 км от Световния търговски център Интерпред, на около 6 минути с автомобил
  • 3 км от Спортна зала Арена Армеец София, на около 7 минути с автомобил
  • 4 км от Парадайз център, на около 7 минути с автомобил
  • 6 км от Националния Дворец на Културата, на около 10 минути с автомобил
  • 6 км от Центъра на София, на около 10 минути път с автомобил

Мнение на клиенти

Награди и отличия

Scroll Up