Бизнес хотел – място с много възможности

Първата асоциация, когато чуем бизнес хотел, е място на комофрт, лукс и бизнес удобство четири звезди. Всеки бизнес хотел предоставя на своите гости качествени услуги и персонално отношение с вкус към детайла. Изискан стил в обзавеждането се забелязва в различните зони, което създава специфична специална атмосфера.

Локация

Локацията на бизнес хотела може да е различна, но винаги е съобразена с някои основни важни изисквания. Местоположението задължително трябва да е стратегическо, близо до централни транспортни точки, които да са леснодостъпни. Като задължително условие е също възможността за лесно и безпрепятствено паркиране в района на бизнес хотела.  Друг съществен момент в  разположението е непосредствената близост до важни конферентни и бизнес центрове. Не на последно място по важност разбира се е и тенденцията, която се налага през последните години, а именно позициониране в райони близо до природата, на по-тихо място и чист въздух.

Стил

Висок стандарт на четиризвездният бизнес хотел се наблюдава както в отношението и обслужването, така и в обзавеждането и удобството. Топлите пастелни цветове в съчетание с изискан стил в интериора са предпоставка гостите да се чувстват уютно. Стаите са обзаведени с удобна мека мебел, както и работен кът, където деловите посетители да  могат да обръщат внимание на своите работни ангажименти.

Конферентен блок

Ако бизнес пътуването е свързано с конференция, обучение или търговски преговори, конферентната база на всеки бизнес хотел би обезпечила безупречно такова мероприятие. Стандартното оборудване на конферентна зала включва озвучителна техника, лаптопи с високоскоростен wi-fi  на територията на цялата зона, проектор за презентации, флипчартове, а при нужда и средства за водене на записки. За удобство на бизнес гостите на хотела има възможност и предоставяне на леки напитки и храни по време на събитието.

BLEASURE = Business + Pleasure

След дългите и изпълнени с напрежение работни преговори на разположение на бизнес гостите на хотела е релакс и СПА зона. Там ще се компенсира натрупаната умора, ще поглезите сетивата  си и разсеете умората. Четиризвездният бизнес хотел предлага на своите гости и допълнителни услуги като тур из града, трансфер от и до летището или химическо чистене. Черешката на тортата са изисканите кулинарни предложения от интернационална кухня, приготвени от професионални майстор готвачи и поднесени с финес.

Бизнес хотелът четири звезди е една локация с много възможности – съвкупност от качествен релакс, център на гастрономично удоволствие, безупречна конферентна база и висок стандарт на удобна локация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *