Kъде да се отпуснем и презаредим в един бизнес хотел

Днес много често хората свързват бизнес хотела единствено с място за делови мероприятия, срещи, конференции и въобще работна атмосфера. Това обаче далеч не кореспондира с реалността. Всеки бизнес хотел разполага с прекрасно и комфортно обзаведени стаи и апартаменти, разбира се в стилен дизайн и елегантна обстановка. Функционалният конферентен блок, който също е неразделна част, обикновено съчетава няколко различни по обем  и предназначение конферентни зали, оборудвани с всички съвременни технологични аудио-визуални приспособления за провеждане на мероприятия от такъв тип. Последният, но в никакъв случай на последно място по важност съществен елемент, който допълва цялостния облик на един бизнес хотел, е Спа и релакс зоната.

Bleasure = business + pleasure

Замисляли ли сте се колко често хората използват израза „ Да съчетаеш полезното с приятното!“? Да, чуваме го никак не рядко и това не е напразно. Всички работни срещи и бизнес мероприятия изискват много време за подготовка, концентрация, усилия и напрежение, уморяват както физически, така и психически. Именно тук се крие силата на Бизнес хотела. Перфектно съчетание на делова атмосфера и зона за почивка и възстановяване след дългия работен ден.

СПА

Голямото разнообразие от Спа процедури и наличието на спортна зала са едно истинско богатство. Ако обичате да морите стреса с тежка тренировка във фитнеса, то тук със сигурност ще можете да го направите. Залите са с модерно оборудване и професионални уреди, които са подходящи както за кардио, така и за силови тренировки.

Разбира се, любителите на лежерната отмора имат пред себе си избор от доста широка гама възможности. Сауната е мястото, където да подобрите еластичността на своята кожа и премахнете токсините от тялото си. Парната баня пък ще спомогне за по-добро кръвообращение и ще ускори обмяната на веществата в организма. Всеизвестен факт е, че водните процедури се свързват с възстановителни и релаксиращи процедури. На разположение за такива в бизнес хотела са джакузи и басейн. Там можете да практикувате и лечебно плуване или да отпивате тонизираща напитка отпочивайки си на шезлонгите. Масажите – задължително общо тонизиращо средство с обезболяващо действие, което със сигурност ще ви подейства отпускащо, възстановително, а в някой случаи и лековито!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *