Olive’Sea Restaurant

Уважаеми приятели, гости и редовни посетители на Оливс Сити Хотел! С радост бихме искали да обявим присъждането на категория „три звезди“ на една от най – важните части на нашият хотел – Olive’Sea Restaurant. Всички, които вече са били при нас знаят, че обслужването и предлаганите апетитни блюда надхвърлят доста официалната категоризация. Тук е ролята на нашите приятели, които редовно посещават Olive’Sea Restaurant и ни радват със своето присъствие, което е най – важното за нас.
Olive’Sea Restaurant се доказа като точното място за провеждане на бизнес срещи, фирмени тържества, коктейли, сватби, абитуриентски балове, лични празници. И все пак нека припомним защо ние сме предпочитано заведение.
Ресторантът предлага комфортно обзавеждане, издържано в приятни светли тонове, предразполагащи към отпускане и свободни разговори. Отлично място за провеждане на бизнес срещи и срещи с приятели. Чистотата и удобството на клиента са важни за нас. Капацитетът на Olive’Sea Restaurant е 100 места разположени така, че да осигуряват максимално приятно пространство на всеки гост.
Индивидуално посрещане на всеки посетител и настаняване на подходяща за него маса. Държим на качественото обслужване, поради което нашият персонал спазва стриктно етикета и изискванията задължителни за ресторанти от по – висок клас.
Организираме с лекота всякакви видове тържества. За цялата организация от оформянето на масите до менюто за организираното мероприятие се грижи лично човек от персонала. За нас приятното изживяване и неповторимите позитивни емоции са на първо място.
Средиземноморските специалитети на Olive’Sea Restaurant са приготвени според последните кулинарни изисквания. Стремежът на нашият chef готвач е клиентите да изпитат пълна наслада от всяка хапка. За делничните дни имаме специално приготвено обедно меню с традиционни и модерни, уникално вкусни ястия на изключително достъпни цени.
Лятната градина е на Ваше разположение в топлите дни от Май до Октомври. Посетете я и се насладете се своето неповторимо вкусно блюдо в приятна компания, сред успокояваща зеленина и тишина.
Можем да се похвалим и с още много неща, но най – важното за нас са доволните клиенти. Те са тези, които споделяйки своите впечатления от посещението си при нас ни дават сила и увереност, че се развиваме в правилната посока.
Посетете ни! Със сигурност ще откриете нещо, което да ви връща винаги при нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *