Трансфер от летище София

Летищен трансфер

Olives City Hotel предлага персонален летищен трансфер / посрещане (Meet & Greet) и изпращане на летище София. За коректна организация на Вашия трансфер от летище София, моля, заявете услугата мин. 24 ч. преди ползването й. За по-кратки срокове, ще направим всичко възможно да предложим, според заетостта.

За резервиране на услугата, моля, изпратете ни дата, номер на полет и брой гости. Разписанието може да намерите на сайта на летище София.

 

Посрещане – 55 лв. за кола до 3 гости.

Изпращане – 30 лв. за кола до 3 гости.

За по-големи групи, моля, изпратете ни запитване на sales@oliveshotel.com отново с дата, номер на полет и брой гости.

Посочените цени за услугата трансфер от летище София са с ДДС.

Шатъл услугата от хотел „Оливс Сити хотел“ до летище София предлага най-доброто пътуване до летището. С нас можете да бъдете сигурни в безопасността си, тъй като работим внимателно подбрани и обучени шофьори.

Планирайте Вашето пътуване точно и внимателно, за да се уверите, че ще стигнете на летището навреме. Нашият надежден и професионален сервиз гарантира безпроблемно превозно обслужване, но е важно да бъде заявено навреме.

Но това не е всичко. Нашата услуга се предлага по заявка и за всички градове и забележителности в България. Ето петте най-търсени забележителности:

  1. Рилски манастир – исторически манастир и част от световното наследство на UNSECO.
  2. Велико Търново – столицата на Средновековна България с крепостта Царевец.
  3. Пловдив – един от най-старите градове в Европа с богата история и култура.
  4. Несебър – прекрасен старинен град, разположен на полуостров в Черно море.
  5. Банско – популярен зимен курорт с отлични писти, великолепна кухня и красиви планини.

Нашият шатъл предлага комфорт и удобство, за да направи Вашия път приятен и релаксиращ. Избирайки нас, Вие избирате най-доброто за Вашето пътуване от „Оливс Сити хотел“ до София летище.

Price

28 / Once / Per Accommodation