Заведения

YAMAS

Καλημέρα и добре дошли в YAMAS – автентичният гръцки ресторант в София! Още с прекрачването на прага му ще бъдете омагьосани от ароматите на току-що изнесените от кухнята ястия. Тематичните музика и обстановка ще ви пренесат в една реалност на лазурни плажове, песни и веселие… 

С капацитет от 100 места, Ресторант YAMAS е подходящ за романтични или делови срещи. Чудесно място е и за корпоративни събития и партита, сватби и абитуриентски балове. Насладете се на закуска, обяд или вечеря с приятели или бизнес партньори. В менюто са подбрани автентични и класически ястия и първокласни напитки. Това гарантира едно уникално преживяване за любителите на рибните специалитети, морските дарове и гръцката традиционна кухня. Тук можете да видите нашето Меню.
За организирани мероприятия и фирмени коледни партита можете да получите предложение, според предпочитанията на гостите и техния брой.


ЗАПАЗЕТЕ МАСА ОНЛАЙН ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ ХРАНА ЗА ВКЪЩИ ОНЛАЙН ТУК

Виртуална разходка

Лятна градина

Нашите гости имат възможност да се потопят в магията на вечно зелената градина на ресторанта. Насладете се на сред ромолящата вода на малкия й фонтан. Терасата е подходящото място за градински партита или коктейли и заедно с ресторанта предлага капацитет до 200 човека.

ЗАПАЗЕТЕ МАСА ОНЛАЙН ТУК

Лоби бар Оливс

Лоби бар Оливс е точното място за почивка след натоварения ден. Тук можете да се отпуснете в компанията на приятел с любимата напитка или да проведете успешна бизнес среща. Независимо дали сте с бизнес партньори, приятели или просто си почивате, ще бъдете професионално обслужени от нашия любезен персонал.

Работно време: пон – пет, 10,00 – 19,00 ч.