Бизнес хотелът не е място само за бизнес туристи

Кът за релакс в стая от бизнес хотел

Какво си мислите, когато чуете за отсядане в бизнес хотел? Гости в костюми, конференции, презентации и делови срещи, изключително професионална атмосфера, бизнес стил и етикет. Точно така, но това са само част от гостите на всеки бизнес хотел. И не се залъгвайте по наименованието, че там можете да отседнете, само ако отивате на работни срещи и по делови въпроси.

Акцентът към бизнеса, хотелите поставят когато предлагат подходящи условия за конферентни мероприятия и редица допълнителни услуги, търсени предимно от деловия турист. По този начин бизнес хотелът дефинира една част от своите таргет потребители. И те приоритетно потребяват възможността да използват хотела като пространство за обучения, лекции, преговори и правене на бизнес. Но това е само едната страна на монетата. Всеки бизнес хотел е носител на четири или пет звезди, което го превръща в олицетворение на стил, лукс и висок професионализъм и комфорт.

Изисканият четиризвезден хотел предлага на своите гости стилна хотелска зона, конферентна зона, зона от барове и ресторанти, и разбира се релакс и фитнес зона. Всичко необходимо за една звездна почивка на едно място. Точно тази специална атмосфера и заявка за гарантиран викокачествен отдих поставя летвата на висотите на по-претенциозните и търсещи безупречност и съвършенство гости. За тях почивката е приятно преживяване във всеки кът и във всеки момент.

Бизнес хотелите в София не правят изключение. Техният блясък 4 звезди ги определя като перфектния бизнес хост и грижлив домакин за пълноценна и релаксираща почивка.   Именно и това е причината да са избирани от български и чуждестранни туристи, които не са на бизнес пътуване. Там те спокойно могат да се насладят на спа и релакс, да потънат в разнообразни блаженства за ума и тялото. В допълнение безплатният и наличен на територията на целия хотел  wi-fi, е едно наистина ценно предимство в днешния дигитален свят.

За да е пълен комфорта са добавени голямо разнообразие от допълнителни услуги като маникюр, освежаване а прическата, рум сървиз, организирана еднодневна екскурзия до забележителности в близост и др.

Бизнес хотелът е предпочитан избор не само за хора от деловите среди, но и на много туристи, които ценят неговите преимущества!