Да се потопим във вкусове и аромати

ресторант в бизнес хотел Оливс

От СПА центрове, басейни и фитнес центрове, до големи конферентни зали за провеждане на бизнес срещи и ресторанти, предлагащи вкусна храна, днешните бизнес хотели правят всичко възможно да направят престоя на гостите си по-удобен и приятен.

Ако и вие търсите най-подходящото място, където бихте могли да проведете следващата си бизнес среща, не забравяйте да обърнете внимание и на ресторанта в бизнес хотела, който сте избрали.

Ресторантът е важна част от всеки бизнес хотел

В случай, че ви предстои бизнес пътуване,  много по-удобно би било за вас да се храните в ресторанта на вашия хотел, отколкото да се чудите къде да вечеряте след поредния дълъг работен ден. Това ще ви спести доста време, коeто обикновено е доста ценно, особено когато посещението е с цел работа. Освен това, ресторантът на хотела може да бъде използван за  провеждане на срещи, както лични, така и бизнес.

Избирането на добър ресторант в бизнес хотел ще ви даде възможност да съчетаете полезното с приятното. Освен, че сте на работа, вие ще можете да се насладите на вкусни кулинарни изкушения и също така, да се потопите във вкусове и аромати. След като сте имали поредната делова среща, една вкусна вечеря и чаша вино, могат да бъдат наистина добър завършек на деня.

Какво може да предложи един ресторант в бизнес хотел ?

Четиризвездните хотели обикновено разполагат с два ресторанта, като единият от тях е основен, а другият се използва за организиране на специални тържества и банкети.

Един елегантен ресторант в хотел 4 звезди може да предложи изобилие от удобства и екстри по избор, като например:

 • изискана вечеря на място, с включена освежаваща напитка;
 • вкусно обедно меню, което включва няколко вида основни ястия, салати и десерти;
 • богата закуска, която може да бъде и на блок маса, както и напитки, като кафе, чай, сокове от пресни плодове и т. н.;
 • разнообразие от ястия, включително постни храни и местни традиционни специалитети;
 • богата селекция от напитки, които отговарят на различни вкусове;
 • изпипана, уютна атмосфера и изискан интериор, които да предразполагат гостите към приятно хапване и общуване в изискана среда;
 • удобни и достатъчно на брой места за сядане, фонова музика  и добро осветление;
 • добре обучен персонал и обслужване на високо ниво;
 • безупречна хигиена, която се поддържа в целия ресторант;
 • всеки един гост получава добро обслужване и специално внимание, които напълно отговарят на изискванията на ресторант в хотел 4 звезди;
 • и разбира се, най-важното за един ресторант, е качествената храна.

Както виждате, бизнес хотелите могат да предложат много повече от страхотен румсървиз. Обилната закуска и вкусната вечеря, са чудесна възможност да започнете и завършите работния си ден. И въпреки, че повечето хора не обръщат внимание на храната, по време на своето бизнес пътуване, не можем да отречем, че това оказва голямо влияние върху целия престой.