Декемврийски СПА релакс в София

масажно студио в Оливс хотел в София

Любимият на мнозина месец от годината е отново тук. Той носи със себе си много празнично настроение, снежни картини, усмивки и подаръци. Време е за заслужена почивка и какво по-хубаво от един декемврийски СПА релакс в хотел в София?

Грейнала от цветни светлини и обладана от коледния дух, столицата става домакин на безброй коледни базари и различни празнични събития. Посетете София, за да я видите в друга светлина, а защо не и да се насладете на декемврийски спа релакс.  Ще ви разкажем какво може  да очаквате в спа центъра към хотел в София.

Бaсейн

Неизменна част от всяка спа зона е закрит отопляем басейн. Макар размерите в различните хотели да варират, то бъдете сигурни, че ще го намерите. Зоните около басейна предлагат релакс зона с шезлонги, където гостите да отпочинат. Можете да откриете и водни активности като лечебно плуване и организиране на пуул партита.

Сауна

Днес все повече хора полага грижи да запазят еластичността на своята кожа. Сауната ще съдейства на гостите точно за това. И не само. Използването на сауна изчиства тялото от токсините и повишава общия имунитет.

Парна баня

Парната баня подобрява кръвообръщението в организма. Тя допринася за блясъка и изглаждането на кожата.

Джакузи

Бълбукащо водно блаженство – така може да се опише джакузито. Приятно отпускаща е силата на водата. В спа зоната към хотела, гостите имат възможността да изберат индивидуално джакузи и с капацитет за няколко души. А понякога има и възможност за джакузи в собствения апартамент.

Масажи

Когато стане дума за презареждане на ума и тялото, веднага се сещаме за спа масажи и терапии. Те са елементът, без който не може. На разположение на гостите са професионалните ръце на сертифицирани масажисти и голямо разнообразие от процедури. От класически до спортни масажи, ароматерапии и антистрес масажи са сред изборите. Важно за използването на тази зона е предварителната резервация на час.

Фитнес

Почивката за едни е тотален релакс, а за други микс от активности. За да отговори на всички желания и нужди един хотел в София със спа зона, предлага и фитнес зала. Модерно оборудване и разнообразие от кардио и силови фитнес уреди впечатляват спортните натури, гостуващи в хотела.

Е, убедихме ли ви, че декемврийският СПА релакс в София си заслужава?