Защо да изберем градски бизнес хотел за своето събитие?

градски бизнес хотел Оливс

Организирането на корпоративно събитие в градски бизнес хотел, е чудесен начин да съберете колегите си или да стартирате нов продукт. Повечето големи и малки градове в България могат да предложат много добри условия за бизнес туризъм и срещи. Някои от хотелите привличат гостите си със зашеметяваща гледка към планината и вкусна кухня, докато други залагат на модерно оборудване, големи конферентни зали и удобна локация, в централната част на града. Въпросът е коя е идеалната дестинация?

Що се отнася до планирането на бизнес събитие, изборът на местоположение е много важна стъпка, която изисква внимателна подготовка и обмисляне. И ако все още се чудите, дали да поканите вашите гости в голям и комуникативен град, като София или някое по-малко населено място, то нека ви улесним в избора! Ето, някои от причините, заради които е по-добре да се спрете на градски бизнес хотел.

Богат избор

Независимо дали става въпрос за малка бизнес среща, голямо корпоративно събитие или тийм билдинг, повечето градски бизнес хотели разполагат с няколко оборудвани конферентни зали, ресторант, лоби бар, както и открити пространства (летни градини, тераси и т. н.). Освен това, хотелите в големите градове, обикновено предлагат удобни и луксозно обзаведени бизнес апартаменти, които са подходящи за кратък или по-дълъг престой.

Лесен достъп

Как участниците ще стигнат до дестинацията която сте избрали? Това може би е един от най-важните фактори, при организирането на събитие. Градските бизнес хотели, обикновено са разположени на леснодостъпни и комуникативни локации, в близост до жп и авто гари. В случай, че очаквате чуждестранни гости, винаги е по-добре да изберете град, в който има международно летище. Не бива да пренебрегвате и удобния градски транспорт.

Възможност за групови дейности

Освен добре оборудвани конферентни зали, ключова локация и удобен обществен и частен транспорт, големите градове предлагат и чудесни възможности за групови дейности извън бизнес хотела. Повечето градове имат дълъг списък със забележителности и артакциони. Например, София е град, който може да предложи много забавления и активности, както на открито, така и на закрито – от дегустации на вино, красиви паркове и музеи, до природни и исторически забележителности. Достатъчно е само да проявите малко креативност и разбира се, да изберете градски бизнес хотел, с удобна локация.

Опит

Едно бизнес събитие е нищо без вътрешен екип за съдействие, какъвто може да бъде персоналът на хотела. Столицата привлича хиляди бизнес туристи и професионалисти по организиране на събития, което означава, че градските бизнес хотели имат богат опит в обслужването на този тип гости. Персоналът на тези места, обикновено е добре обучен и ще направи всичко възможно да осигури на вас и вашите гости, всичко от което се нуждаете по време на вашата среща.

Добро технологично оборудване

Надеждният и бърз Wi-Fi, ангажираността в социалните медии, съвременното аудио и видео оборудване, както и видео конферентните връзки в мрежата, са от ключово значение при провеждането на бизнес събитие. Градските бизнес хотели обикновено са добре оборудвани и подготвени за такъв тип срещи.

Присъствие

Ще присъстват ли достатъчно хора? Ще се появят ли правилният тип хора? Ако планувате събитие, на което да представите нов продукт или услуга, вероятно тези въпроси ви вълнуват най-много. Като организатор, вашата основна задача е, да привлечете повече аудитория. А избирането на правилната локация, е от съществено значение за осъществяването на тази цел. Градският бизнес хотел може да бъде идеалното място за това. Всичко, което трябва да направите, е просто да се свържете с вашата целева аудитория.