Какво оборудване е на разположение на гостите в бизнес хотел?

среща в конферентна зала

Едно от основните предимства на бизнес хотелите за разлика от всички останали видове настаняване са бизнес услугите, които такъв хотел предлага.

Конферентната зала в един бизнес хотел

Всеки бизнес хотел разполага с конферентна зала, която може да се аранжира в зависимост от събитието, което ще се проведе в нея. Дали това ще е симпозиум, конференция, презентация, бизнес среща, обмяна на опит с бизнес партньори или нещо друго, аранжирането на залата се прави по най-практичния и удобен за гостите начин.

В зависимост от броя на посетителите и очакваните гости се променя и броят на местата в залата, като капацитетът на такива конферентни зали би могъл да достигне до 400 – 500 души.

Оборудването е важна част от наемането на такава зала. Изборът на мебелите е специален, за да предостави максимален комфорт през дългите часове на събитието. Помещението се отоплява или охлажда съответно с парно и климатик в зависимост от сезона. За целите на събитието хотелът предоставя на организаторите следното оборудване:

  • Микрофони – както безжични, така и дискусионни
  • Уредби за симултанен превод, когато събитието включва чуждестранни гости. В тази връзка бихте могли да наемете преводачи от самия бизнес хотел, в случай че нямате предвидени свои такива.
  • Флипчарт
  • Аудио и видео записи
  • Мултимедийна техника за  провеждането на презентации
  • Всякакви канцеларски пособия, като химикали, листи, маркери, кламери, коректори и др.

Към изброеното оборудване би могла да бъде добавена и друга техника при предварителна заявка за нуждата от такава.

Към бизнес хотела има и ресторант, който предлага обяд или вечеря за гостите на събитието, а в паузите може да бъде предоставено кафе, чай, сладки.

Допълнителни бизнес услуги

Бизнес услугите, предлагани от бизнес хотелите, включват следните удобства:

  • Присъствието на техници на събитието, които са готови във всеки един момент да окажат съдействие с ползването или поддръжката на техниката.
  • Персонален асистент, която е специалист в областта на подготовката за провеждане на събития и ще ви помогне да предвидите всеки детайл от вашето събитие.
  • Високоскоростен интернет за ползване както от говорителя на събитието, така и от гостите
  • Различни компютърни услуги, включващи сканиране, копиране, печат, ламиниране, ползването на факс и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *