Коледно фирмено парти в Четиризвезден хотел

Коледното парти без съмнение е сред най – обсъжданите мероприятия във всяка компания. Планирането и протичането на едно такова събитие често протича на територията на четиризвезден хотел в неговия ресторант или лоби бар. Понякога компанията ангажира един служител, който да се заеме с организацията, друг път това се поверява на специализирана фирма. В много от големите компании отдавна не се спазва типичния формат на коледно парти – маси с храна и алкохол и разпределение по отдели. Съвременните фирми използват различни похвати и интересни сюжети за провеждане на това мероприятие. Именно защото е необходимо повече пространство много фирми правят партитата си в четиризвездни хотели, където има не само повече място, но и може да се поръча специално меню. Често, при решение за тематично парти служителите в четиризвездният хотел помагат много при организацията.
Какво би било интересно за едно коледно парти в четиризвезден хотел? Ето няколко предложения за интересно прекарване и много забавления за всички:
• Разрешаване на мистериозен случай. Заплетен мистериозен случай, който се разрешава по време на вечерята? Всички присъстващи са замесени в заплетено криминално престъпление, което се развива по време на цялото парти, а забавлението е гарантирано. Подобно решение за провеждане на фирмено парти е изключително интересно и за него ще се говори дълго време.
• Бал с маски. Забавно, интересно, впечатляващо и със сигурност много весело решение за тема на коледното парти. За целта може да се ангажира както ресторанта на четиризвезден хотел, така и някоя от конферентните му зали. Тематично или не, важното е купона да тече. Така че, ако целта е фирменото парти да надмине определението „банкет“, то тази идея е наистина страхотна.
• Караоке. Още едно приятно и интересно предложение за коледното фирмено парти. За целта отново може да се наеме ресторант в четиризвезден хотел или пък конферентна зала – зависи от предпочитанията и броя на присъстващите. Кой знае – в някои от служителите може да се крие истински талант на бъдеща музикална звезда?! За подбора на музиката може да се заложи на ДиДжей, който да предложи интересни песни или пък смесица от предпочитанията на различните групи слушатели в компанията.
• Дегустация на вино или бира. Да! Защо не! Прекрасен начин служителите да се почувстват специални и да им се предостави нещо, което те със сигурност не биха правили всеки ден. Дегустацията може да се проведе в ресторанта на четиризвезден хотел като обслужващия персонал на събитието да бъде именно от хотела. Те най – добре биха се справили с изпълнението на техническата част от мероприятието, а за присъстващите остава приятната изненада и доброто настроение. Дегустацията може да даде и теми за разговор за доста дълго време, а защо да не превърне и някои от присъстващите в любител на виното или пък на бирата?
Идеи за фирмено парти може да се намерят всякакви, но изборът на място за неговото провеждане небива да бъде подценяван. Четиризвездният хотел предлага както възможност за ползване на ресторанта, така и на някоя от конферентните зали. Разбира се може да се направи и специален пакет, в който да са включени и нощувки за присъстващите, за да продължи купона до зори!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *