Малки бизнес събития – посрещане на търговски партньори. Осигуряване на максимален комфорт и удобство

Rent-a-car

– Стаята – настаняването е необходимо да се извърши в луксозен апартамент или стая, според възможността на домакините. Деловите пътешественици са свикнали местата им за настаняване да бъдат удобни както собственият им офис. Те очакват в луксозната им стая или апартамент да има: чисто и добре подредено място за работа, добра дневна светлина или възможност за контрол на изкуствената, отлична високоскоростна безжична интернет връзка (деловите хора пътуват с модерни устройства като смартфони, таблети, фаблети, лаптопи). По възможност е добре да се предлагат и адаптери за зарядни устройства – в случай че има разминаване в типа на напрежението на електрическата мрежа.
– Спокойствие и тишина. Бизнес гостите имат натоварени графици. Визитата на гости от страната и чужбина предполага отлична организация на времето. През деня, когато домакините са водили своите гости в офиса си, представили са ги на важни ръководители от компанията, информирали са ги за своите постижения или са поговорили за бъдещите проекти, показали са им красиви исторически части от столицата идва времето за почивка. Гостите винаги имат натоварен график, особено когато пристигат за първи път, а домакините искат да се представят по блестящ начин. Така, прибирайки се с в своята хотелска стая гостът иска да се наслади на тишина и спокойствие, да провери своите текущи служебни кореспонденции и да се отдаде на спокоен сън.
– Сутрешни неволи. Бързото и качествено обслужване в бизнес хотела гарантира избягването на: редене на опашка за закуска, чакане за напускане на хотела, закъсняване за среща – бизнес хотелът предлага викане на такси, за максимална бързина при придвижване.
Бизнес гостът има нужда от малко релакс и луксозният СПА център на бизнес хотела го предлага
Бизнес гостите, както всички обикновени хора имат желание за физическа активност. Ако гостът иска да разпусне и обича плуване, фитнес, приятно мързелуване в джакузи, отпускане в сауна или парна баня – СПА центърът на бизнес хотела е готов да отговори на тези търсения. Възможността да се поеме грижата и за тези желания на гостите правят бизнес хотела първото решение, когато се търси място за настаняване на делови гости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *