Бизнес Оливс Сити Хотел е „Най-добър 4 звезден градски хотел“ за 2015г. в наградите на списание Туризъм и отдих

Признание за добре свършената работа и положените усилия на целия екип на Оливс Сити Хотел пристигна от наградите „Златни призове“ на списание Туризъм и отдих. Наградите бяха връчени по време на туристическата борса Ваканция на 12.02.2016г. Носителите на наградите Златен приз се определят от авторитетно жури, което се ръководи от няколко принципа. Обекти: постигане на висока култура на обслужване в бранша, най – успешен мениджмънт, съдействали региона да се превърне в желана туристическа дестинация и опринесли за създаване на добър имидж на България.
Определяйки тези четири принципа като изключително важни и за философията на развитие на Оливс Сити Хотел, ние се радваме на полученото признание и благодарим за получената позитивна оценка. Тази награда задължава продължаването на традицията да се предлагат висококачествени услуги, надхвърлящи очакванията на клиентите.
Оливс Сити Хотел е нов черитизведен бизнес хотел разположен в покрайнините на София. Локацията му позволява бързо придвижване до центъра на града, важните изложбени и търговски центрове. Хотелът разполага с приятен ресторант с прекрасна средиземноморска кухня. Гостите се настаняват в уютни стаи със самостоятелни тераси, обособени работни кътове и удобни мебели. Посетителите могат да изберат да проведат своите бизнес мероприятия в пет конферентни зали с различен капацитет. СПА центърът предлага множество приятни релаксиращи процедури.
Списание Туризъм и отдих е специализирано издание в областта на туризма. То запознава читателите с актуалните проблеми на бранша и е подходящо както за специалисти, така и за масовите читатели. Специализираните издания на списанието на чужди езици представят страната на международни туристически борси в градове като Лондон, Москва и Берлин. Една част от тиража на списанието се разпространява в българските дипломатически мисии по света със съдействието на Министерство на външните работи на България. От 2009г. изданието разполага и със своя онлайн версия, която предлага актуални теми от бранша и възможност за дискусии по тях.

Повече за събитието може да намерите тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *