Настаняване на делегати в бизнес хотел

С наближаването на 2018-та година все повече хотели в столицата се подготвят за настаняване на делегати, които ще вземат участие при българското председателство на Европейският Съюз. Изискванията на са изключително високи от една страна, защото основните събития ще се провеждат в НДК, което означава задължително настаняване в близост до мястото. От друга – сигурността. Но не само от страна на властите, а и на местата за настаняване. Защо бизнес хотел е подходящ за настаняване на делегати?
Сигурност
24 часово наблюдение на обекта и камери, разположени навсякъде из хотела. Това гарантира на гостите сигурност при техния престой. Индивидуалните сейфове, разположени във всяка стая дават възможност посетителите да съхраняват своите ценности на място, до което само те имат достъп. Електронният достъп до всяка стая гарантира на госта, че той ще бъде настанен на сигурно място.
Разстояние и достъп до НДК
Подборът на хотел за настаняване на делегати, особено при домакинстването на такова голямо събитие като председателството на ЕС трябва да бъде съобразен задължително с достъпа до НДК. Националният дворец на културата е избран за основно място за провеждане на събитията по председателството, а лесният достъп до него трябва да бъде сред водещите условия при настаняване на делегатите.
Наличието на възможност за наем на автомобил или договор с компания за таксиметрови услуги е друг от моментите при подбор. Когато се избира хотел за настаняване на делегати трябва да се вземе под внимание дали избраното място предлага собствен транспорт например от летището. По този начин гостите ще бъдат посрещнати и настанени в избраният бизнес хотел от професионалисти. Така още първото впечатление ще бъде повече от приятно. По желание на гостите да има възможност за осигуряване на транспорт до НДК – както с такси, така и с личен или нает автомобил.
Различни типове стаи и настаняване
Всеки бизнес хотел има различни видове стаи за настаняване на своите гости. Изцяло според техните възможности и предпочитания изборът може да бъде както за луксозен апартамент с кухня, така и стандартна стая. Обзавеждането на помещенията за настаняване в бизнес хотел винаги са съобразени на първо място с функционалността и стила. Гостът има всички необходими удобства за да може както да приготви своите делови ангажименти, така и да релаксира. Специално обособените кътове за работа във всяко помещение за настаняване на бизнес хотел дават възможност за спокойно разполагане и работа в тишината и комфорта на стаята, без да е нужно нейното напускане.
Председателството на ЕС е огромно предизвикателство не само за страната, но и за столицата като град – домакин на това събитие. Изборът на подходящия бизнес хотел за настаняване на делегатите е от ключово значение за техните добри впечатления и приятно прекарване в София и България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *